T-RØR inn i FLOW Group

 
T-RØR inn i FLOW GroupBildet: Noen av de ansatte og ledelse i T-RØR AS
T-RØR AS, som holder til i Levanger og ble etablert i 2012, blir en del av FLOW Group.

Selskapet har frem til nå vært medlem i Rørkjøp, men ønsker å videreutvikle seg og ta del i en profesjonalisering som kan bidra til at selskapets potensial, ambisjoner og planer blir realisert, og ser at dette lar seg gjennomføre med å bli en del av den nye landsdekkende flerfaglige aktøren FLOW Group.

- Vi har med spenning fulgt prosessen som FLOW Group har startet, og vi har hatt en konstruktiv og tett dialog med FLOW Trøndelag VVS, som vi kjenner godt fra tidligere, sier Bjørn Olav Løvli, daglig leder i T-RØR AS i en pressemelding.

- T-RØR AS er et velrenommert firma og har bred erfaring og kompetanse, og passer prefekt inn i vår strategi for ekspansjon innen B2B segmentet i Trøndelag, sier Mads Meisingset, daglig leder i FLOW Group Norge.

- Vi er meget godt fornøyd med å bli en del av FLOW Group, dette vil gi oss ytterligere kompetanse, styrke og muligheter til å ta større markedsandeler i vår region, og sammen med de andre FLOW selskapene vil det gi oss strategiske synergier som kommer både oss og våre kunder til gode. Markedet og kundene er i merkbar endring, og vi som leverandør av våre tjenester må tilpasse oss en ny hverdag med andre type virkemidler, samarbeidsformer og konkurransefortrinn enn tidligere, derfor er FLOW Group, med sin strategi og sitt konsept, en perfekt partner for oss, sier Bjørn Olav Løvli.

- Ved å gå sammen i en landsdekkende gruppering av lokale aktører høster vi betydelige stordriftsfordeler, forenkler de administrative prosessene, øker robustheten for den enkelte virksomheten, og øker konkurransekraften lokalt og nasjonalt, samt forbedrer resultatene for den samlede forretningsdriften. Slik frigjøres også tid og ressurser til å bli enda bedre til det vi skal være best på: Å skape gode kundeopplevelser, avslutter Bjørn Olav Løvli.

FLOW Trøndelag VVS, ved Greif Sæther og Håvard Hildrum er godt fornøyd med å få med T-RØR AS inn i FLOW Group, og mener selskapet passer godt inn i den ekspansjonsplanen FLOW Group har i Norge og Trøndelag.

- Det blir ikke aktuelt å ta inn flere rørselskaper i FLOW Group i Levanger og omegn. All vår vekst i dette området innen rør skal skje gjennom T-RØR AS, sier Mads Meisingset, daglig leder i FLOW Group Norge

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår