Thea vant årets masterpris

 
Thea vant årets masterprisBildet: Thea Ingeborg Skrede (Norconsult), sammen med prisutdeler Svein Erik Bakken (RIF / Sweco). Foto: Christen Ræstad
Thea Ingeborg Skrede, som nå jobber i Norconsult, er tildelt prisen for beste masteroppgave innen sektoren vann- og miljøteknikk.

Under seminaret «Vann, avløp – nye rettsregler», delte Rådgivende Ingeniørers Forenings ekspertgruppe for vann og miljøteknikk ut årets masterpris innen VA-teknikk.

Prisen gikk til Thea Ingeborg Skrede utdannet ved NTNU med veileder Tone Merete Muthanna. Masteroppgaven heter «Modellering av gater som urbane flomveier ved ekstremnedbør». Studien er utført i Bergen ved Damsgård og viser hvordan veier fremstår som flomveier ved ekstreme nedbørsmengder, skriver Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) i en pressemelding.

Resultatene viser at det er viktig å kartlegge de eksisterende flomveiene i terrenget som aktiveres under ekstremnedbør og hvilke konsekvenser dette eksempelvis har for fremkommelighet og trygg ferdsel i veier og gater.

Oppgaven svarer ifølge RIF godt opp statuttene for prisen om at oppgaven skal være nytenkende, ha en nyhetsverdi og at oppgaven er praktisk og nyttig for rådgiverbransjen.

Med prisen følger diplom og prispenger. Thea jobber nå i Norconsult. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår