Thermia lanserer ny varmepumpe

 
Thermia lanserer ny varmepumpe
Thermia lanserer sin mest effektive luft/vann varmepumpe noensinne. Den nye varmepumpen heter iTec og er beregnet for villamarkedet. Den er utviklet med den nyeste inverterteknologien, og finnes i flere størrelser og kombinasjoner.

Helt siden Thermia ble etablert i 1923, har forretningskonseptet vært å hjelpe folk til å spare energi. Den siste lanseringen følger samme sporet: iTec er den mest energieffektive luft/vann varmepumpe Thermia noensinne har lansert, og målet er at den skal hjelpe villaeiere til å spare tusenvis på strømregningen.

Hemmeligheten bak besparelsene er den nyeste inverterteknologi, som hele tiden justerer varmepumpens effekt i forhold til behovet. Varmepumpen er utviklet for det nordiske klimaet og utstyrt med en rekke funksjoner slik som elektronisk ekspansjonsventil, intelligent automatisk avriming, «plug and play»-installasjon, kjølefunksjon og varmtvannsbereder i rustfritt stål. Alt dette gjør iTec til en robust og pålitelig varmepumpe som raskt betaler tilbake investeringen.

Lydnivået er i utgangspunktet meget lavt, men kan reduseres ytterligere hvis det er nødvendig, ved hjelp av en såkalt stille modus.

iTec kan fjernstyres og overvåkes via smarttelefon, nettbrett eller PC med tilbehøret Thermia Online.

- Luft/vann varmepumper er en viktig kategori for oss og vi merker stor etterspørsel i dette segmentet. iTec vil være et svært viktig produkt i vår portefølje fremover, sier salgsdirektør Frode Bergheim.

iTec er tilgjengelig i tre størrelser: 5, 9 og 16 kW, og det er tre ulike innedeler å velge blant.

  • Standard: Styreskap med kontrollpanel
  • Total: Styreskap med kontrollpanel, el.kolbe, sirkulasjonspumpe, vekselventil og varmtvannsbereder
  • Total Compact: Inneholder samme komponenter som Total, men er lavere
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle