Tilbyr rammeavtale innen ventilasjon

 
Tilbyr rammeavtale innen ventilasjonIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Viken fylkeskommune inviterer til konkurranse rammeavtale for levering av ventilasjonsfaglige tjenester.

Av Bjørn Laberg

Rammeavtalen omfatter følgende tjenester:

• Ventilasjonsfaglige tjenester som er nødvendige for gjennomføringen av service, drift og vedlikehold av de ventilasjonstekniske anleggene.

• Reparasjoner og mindre utskiftninger av anlegg

• Kjøp av alle typer varer og tjenester innen ventilasjonsfaget.

• Tjenesten skal også inneholde nødvendige arbeider på lokale automatikk- og SD-anlegg, i tilknytting til ventilasjonsarbeider hvor koordinering av automatikk er nødvendig.

• Kjøp og installering av nye anlegg på oppdragsgivers lokasjoner.

Rammeavtalen gjelder i 2 år med mulighet for opsjon i 1 + 1 år.

Litt fra kravspesifikasjonen:

• Prosjektleder skal være utdannet ingeniør/fagskoleingeniør innen VVS, energi- og miljø, maskinfag eller tilsvarende. Prosjektleder skal minimum ha 5 års erfaring som prosjektleder innen ventilasjonsfaget, og skal ha hatt ansvaret for å lede minst 3 prosjekter, som omfatter ventilasjonsarbeider på skolebygg, fra planlegging til sluttfase og overlevering.

• For kjølemontør er F-gass-sertifikat påkrevet. Det samme er relevant erfaring med montering av kjøleanlegg og feilsøking, både for lokale systemer med integrert varmepumpe for oppvarming og/eller kjøling (DX) samt sentral isvannsdistribusjon.

• Innreguleringstekniker må ha god forståelse av tekniske tegninger/arbeidstegninger. For innreguleringstekniker er det påkrevd med gjennomført kurs/sertifisering for innregulering av anlegg med CAV, VAV eller kombinasjon av disse. Dokumentasjon/sertifikat skal kunne fremvises.

• Servicetekniker skal ha relevant erfaring fra selvstendige serviceoppdrag på ventilasjonstekniske installasjoner. Dette innebærer bl.a. utskiftning av filter og annet utstyr tilknyttet ventilasjonssystemet, samt vedlikehold, funksjonskontroll og rengjøring av disse.

• Ventilasjonsmontør/blikkenslager skal ha relevant erfaring med innvendig og utvendig montering av beslag og ventilasjonskanaler samt utstyr slik som vifter, varme-/kjølebatteri, spjeld og andre komponenter tilknyttet et ventilasjonsaggregat. Det stilles strenge krav til utførelse av termisk isolasjon, brannisolasjon/tetninger og kapsling. 

Tiltakshaver: Viken fylkeskommune
Tilbudsfrist: 10. desember 2021
Verdi: cirka 14 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår