Tildelt Kongens Fortjenstmedalje

 
Tildelt Kongens FortjenstmedaljeBildet: Bjarte Bjelkarøy startet som lærling og har gått gradene oppover
I 30 år har Bjarte Bjelkarøy har vært en tro ansatt i VB VoldenTollefsen. Det går ikke ubemerket hen.

Lørdag 18. august var ansatte med følge i VB VoldenTollefsen samlet for det Bjelkarøy bare trodde var en sosial kveld på Sogndalstrand Amfi i Sokndal for å se forestillingen Strandaspelet. Det kom derfor som en stor overraskelse på Bjelkarøy da det viste seg at han var en av hovedpersonene for samlingen med overrekkelse av Kongens Fortjenstmedalje.

Bjelkarøy startet som lærling og har gått gradene oppover. I dag sitter han som faglig leder og har personalansvaret for over 30 medarbeidere.

Det mangler ikke på lovord når daglig leder i VB VoldenTollefsen, Vidar Volden, prater om Bjarte.

- De erfaringene Bjarte har er det ikke mange som kan måle seg med. Det spesielle med Bjarte er at han verken sier har «nei» eller «dette går ikke» i vokabularet sitt. Han er utrolig engasjert og liker å utfordre seg selv og andre. I tillegg er han veldig sosial, sier Volden.

Bjelkarøy selv er noe mer beskjed og forklarer den lange fartstiden i selskapet med god trivsel og kjekke kollegaer. På spørsmål om han blir i VB VoldenTollefsen til han blir pensjonist, svarer jubilanten med et glimt i øyet at at det nok ikke er noen vei utenom det nå.

VB VoldenTollefsen ble etablert i 1876 og har i dag avdelinger i Sokndal, Egersund og Varhaug.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår