Uponor styrker R2i-avdelingen

 
Uponor styrker R2i-avdelingenR2i ansvarlig Rune Hansen (til høyre) hos Uponor AS ønsker Svein R. Andreassen velkommen på laget.
Uponor AS opplever en jevn økning i etterspørselen etter Ready to install-skap (R2i), og har ansatt Svein R. Andreassen for å gi kundene enda bedre service.

Økt etterspørsel etter ferdigbygde skap (R2i), samt ønske om å tilby bedre dokumentasjon av skap-layout ved tilbud og produksjon, har resultert i et behov om å øke bemanningen på dette området hos Uponor AS. De ferdigbygde skapene har i mange år blitt produsert hos Moss Jern- og Stanseindustri AS, og det er her Uponor har hentet sin nye fagmann.

Fagkunnskap
- Vi har et solid fotfeste i et marked som øker, og vi har funnet det riktig å styrke bemanningen ved å ansette Svein R. Andreassen, forteller R2i-ansvarlig Rune Hansen. Andreassen har i sin forrige jobb arbeidet med konstruksjon og produksjon av R2i-skap gjennom en årrekke, og kjenner både produktene og markedet til Uponor AS godt.

Kvalitet og presisjon
- Produksjonen av ferdigbygde skap er hovedsakelig skreddersøm. Det stilles store krav til oss som leverandør når det gjelder presisjon og kvalitet. 3D-tegning av skap-layout som benyttes som dokumentasjon ved tilbud og produksjon vil luke bort misforståelser og redusere produksjonstiden, forteller Hansen, som er glad for å ha fått Andreassen med på laget.

Gode løsninger
R2i-produksjonen hos Uponor går veldig bra. Majoriteten av skapene er som nevnt spesialproduksjon, og det blir stadig mer avanserte løsninger som skal på plass. - Uponors samlede bredde og faglige styrke innen tappevann og gulvvarme kommer til nytte når vi løser kundens utfordringer, understreker Hansen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår