Utvider populær luft-til-vann-serie

 
Utvider populær luft-til-vann-seriePanasonic Aquarea T-CAP Mono-block J Generation R32
Panasonic Heating & Cooling Solutions fortsetter å satse på bærekraftige HVAC-løsninger, og lanserer en ny modell for boliger.

I mars lanserte Panasonic den nye Aquarea T-CAP Mono-block J Generation R32 i Norge. Utendørsenheten er laget for private hjem, og gir både oppvarming, kjøling og varmtvann. Modellen kan kobles på gulvvarme, radiatorer og viftekonvektorer, og kan derfor erstatte gamle gass- eller oljekjeler i eldre boliger.

Kostnadsbesparende
Nytt for modellen er et magnetisk filter, som filtrerer og fjerner jernpartikler. Det forhindrer eventuell pumpesvikt, og gjør det enklere å vedlikeholde varmepumpen for lengre levetid.

Serien har energimerking A+++ ved 35°C og A++ ved 55°C, forbedret SCOP og kjølekapasitet, og produserer vann opptil 65°C. Ved hjelp av Panasonics to-rørs varmevekslere kan T-CAP-modellen opprettholde oppvarmingskapasiteten ved utetemperaturer helt ned til -20°C. Den konkurrerer dermed med varmepumper med høyere kapasitet, og kan gi brukeren betydelige besparelser i både innkjøps- og driftskostnader.

T-CAP bruker kuldemediet R32. Kuldemediet er i en lukket krets i utedelen, derfor er det kun nødvendig med rør til vannkretsen.

Enkel styring og vedlikehold
Systemet er kompatibelt med appen Aquarea Smart Cloud, der brukeren kan fjernstyre varme- og kjølefunksjoner og følge med på strømbruken for å spare strøm og kostnader. Aquarea Smart Cloud er kompatibel med IFTTT, som står for ‘If This, Then That’. Teknologien gjør det mulig å lage kjeder av enkle kommandoer mellom Aquarea-systemet og andre tjenester, apper eller enheter som ellers ikke er koblet sammen. Det gjør det enda enklere å styre et smarthjem ved hjelp av et tastetrykk eller talestyring.

Enhetene kan også kobles til appen Aquarea Service Cloud. Det gjør at installatører kan få tilgang til varme- og kjølesystemet eksternt, og raskere hjelpe brukeren med service og vedlikehold.

Enfase-modellen er tilgjengelig med kapasitet på 9kW og 12kW, og passer til alle boligstørrelser. I løpet av 2021 vil det også lanseres en trefase-modell med kapasitet på 9kW, 12kW og 16kW. For å lese mer om Panasonic og Aquarea T-CAP Mono-block, vennligst besøk www.aircon.panasonic.eu.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår