Utvider sitt spekter av BIM-objekter

 
Utvider sitt spekter av BIM-objekter
Schüco er en av de ledende leverandører av vindu-, dør- og fasadesystemer i høy kvalitet av aluminium, PVC og stål. Millioner av Schüco produkter er i bruk over hele verden og møter de høyeste kravene til design, komfort, sikkerhet og energieffektivitet.

Schüco har i flere år hatt BIM-objekter av Schüco systemer på BIMobject® Cloud. Det startet med de «mest solgte» vindus, dør- og skyvesystemene, men i det siste året har biblioteket økt med flere systemer, inkludert fasadesystemer. Nytt fra i dag er 5 nye planleggingssett av vindussystemet Schüco AWS 75 SI+ med følgende funksjonelle egenskaper: innadslående og utadslående åpning, enhet med ventilasjonsåpning, barrierefrie enhet og vippe/skyveelement. Det finnes også planleggingssett for både innadslående og utadslående dører på Schüco ADS 75 SimplySmart og ADS 90 SimplySmart-systemene.

I tillegg er det kommet et nytt sett for fasadesystemet Schüco FWS 50, som gir arkitekten en høy grad av designfrihet og variasjon når de planlegger post/riegel-fasader. De eksisterende designmodellene for Schüco FWS 35 PD og Schüco FWS 60 CV fasadesystemer har også blitt utvidet.

Med nye planleggingssett er det enda enklere for arkitekter og utviklere å se de estetiske og funksjonelle mulighetene i produktene fra Schüco. De er like egnet for nybegynnere som viderekommende brukere av Revit og ArchiCAD programmene. Detaljert dokumentasjon er vedlagt hver designmodell.
Det er ingen tvil om at fremtidens byggenæring går mot en digitalisert arbeidsform. For at bedriftene skal kunne møte morgendagens krav om mindre energibruk i bygg, skjerpet materialbruk, miljøkrav ol., må bedriftene stryke konkurranseevnen gjennom økt effektivitet, fleksibilitet og produktkvalitet. BIM-objekter forenkler arbeidsprosessen allerede i skissefasen. Den riktige informasjonen ligger allerede i arbeidstegningen og blir med gjennom hele byggeprosessen. I ettertid er det enkelt å finne frem informasjon om feks. hvilke produkter som er montert i bygget (FDV). Derfor fortsetter vi kontinuerlig å utvide vårt spekter av BIM-data. Et sett for Schüco ADS 80 FR 30 branndører kommer snart.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår