VBs ressursgrupper samlet i Stavanger

 
VBs ressursgrupper samlet i StavangerBildet: Ressursgruppen for VB Prosjektpartner. Fra venstre: Lasse Hartz-Bruun (VB Konnerud Rør), Baard Knudsen (VB Ressurssenter), Arild Skår (VB Skår VVS), Øystein Kjellsen (VB Ressurssenter), Helge Nordbrønd (VB Bryne Rør), Sindre Fosse (VB Aamodt VVS), Svein Erik Rollstad (VB Tekniske), Kjell Almvik (VB Rørlegger 1 Kristiansund). Sindre Fosse og Svein Erik Rollstad sitter ikke i ressursgruppen til vanlig, men var invitert som til å delta som gjester. Ketil Skår (Rørlegger’n Fauske) og Håkon Rognstad (VB Rognstad VVS) var ikke tilstede.
Sist uke var VBs fire ressursgrupper samlet på kjedens hovedkontor i Stavanger for å diskutere aktiviteter og bidra til utvikling i kjeden.

- Ressursgruppene i VB skal være en arena for å informere, avstemme og involvere VB-bedriftene i aktiviteter i de ulike fagområdene i VB, sier Stine Anda Pedersen, PA og Leder Service i VB i en pressemelding.

- Og så skal de være bidragsyter og pådriver for at VB som kjede blir ledende innen de respektive fagområdene, fortsetter Pedersen.

Det var en motivert gjeng som møttes for første gang etter det årlige valget av representanter som ble gjennomført under VBs regionale samlinger i april.  Kjedeleder Øystein Kjellsen innledet samlingen med en felles del hvor han informerte om status for det strategiske arbeidet i VB. Andre del av dagen ble brukt til arbeid i de respektive gruppene.

VB Prosjektpartner
VBs nyeste medlemskonsept er VB Prosjektpartner. Målet med VB Prosjektpartner er å gjøre VB mer attraktivt for større rørleggerbedrifter som spesielt jobber med større prosjekter i proffmarkedet. Som en del av VB Prosjektpartner får medlemsbedriftene delta kostnadsfritt på kompetanseprogrammet VB Prosjektleder og ta del i egne samlinger for erfaringsutveksling.  Det er 44 medlemsbedrifter tilknyttet konseptet. Alle medlemsbedriftene som er med i konseptet har forplikter seg til det definert prosjektssortiment. Ressursgruppen for VB Prosjektpartner består av representanter fra seks av bedriftene. Møtet i ressursgruppen ble brukt til å vurdere leverandører for flere av varegruppene og planlegging av arena for erfaringsutveksling for prosjektbedriftene i VB.

Kompetanse og IT
Ressursgruppen for kompetanse og IT bistår med innspill til hvilke kurs, kompetanseprogrammer og HMS- og kvalitetstiltak VB bør satse på. Gjennom en god workshop var det et sterkt fokus på å styrke VB Kompetansesenter gjennom nye kompetansetiltak og å løfte pågående kompetanseprogrammer.

VB Proffpartner
VB Proffpartner konseptet er tilpasset medlemsbedrifter som jobber i proffmarkedet.
Som VB Proffpartner får medlemsbedriftene tilgang til å betjene nasjonale og lokale avtaler, som forsikring, sanering og drift- og vedlikehold. Ressursgruppen for VB Proffpartner består av medlemsbedrifter som er med i konseptet. Gruppen avstemmer priser og betingelser ved forhandlinger om nye proffkundeavtaler og reforhandling av eksisterende avtaler.

Marked og sortiment
Ressursgruppen for marked og sortiment skal bistå med innspill til markedsaktiviteter i VB på privat- og proffmarkedet, og bidra til konseptutvikling i VB. Ressursgruppen skal også gi innspill til produkter og løsninger innenfor VBs satsningsområder. Det var gode og konstruktive diskusjoner rundt kjedens markedsføring og varesortimentet i VB. I tillegg ble både eksisterende og aktuelle nye avtalepartnere vurdert. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår