Ventistål med EPD på spirorør og firkantkanal

 
Ventistål med EPD på spirorør og firkantkanalBegge disse Ventistål-produktene, spirorør og firkantkanal, har nylig fått verifisert, godkjent og publisert sine EPD`er i samarbeid med Østfoldforskning.
Ventistål har fått EPD`er (Environmental Product Declaration) for sine egenproduserte produkter, nemlig spirorør og firkantkanaler.

Begge disse Ventistål-produktene har nylig fått verifisert, godkjent og publisert sine EPD`er i samarbeid med Østfoldforskning.

- Økende krav til dokumentasjon på både store og mindre prosjekter, gjør at vi nå er stolte av å kunne presentere dette på våre egne produkter. Vi setter store krav også til våre leverandører på å kunne fremlegge dokumentasjon, så å kunne ha dette på selve grunnstammen hos Ventistål ser vi er på sin plass, sier distritssjef i Ventistål, Morten Danielsen, i en pressemelding.

Ventistål har levert disse produktene i mange år, og med de økende krav fra myndigheter, kunder og markedet, spesielt til byggeprosjekter hvor BREEAM sertifisering er et krav, er det nødvendig med denne type miljødeklarasjon.

- Miljødeklarasjonen EPD skal dekke behov for å synliggjøre produktenes miljøprestasjoner ikke bare under bruk, men også under hele livssyklusen. En EPD dekker dette behovet. Vi har også nylig fått et produktsertifikat for tetthetsklasse D (PS 3605 utstedt av Sintef) for sirkulære kanaler fra Ø160mm – Ø310mm inkl. overganger, bend, skjøtestykker og blindlokk, sier Danielsen.

EPD`ene er nå publisert på nettsidene til EPD Norge:
 

EPD for Spirorør NEPD-2144-971-NO


EPD for Firkantkanaler NEPD-2145-971-NO

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår