- Viktig med faglig påfyll

 
- Viktig med faglig påfyllBildet: Bjørn Øyvind Kronstad i Rør-partner deltok på forårets konferanse. Han var storfornøyd med opplegget, og oppfordrer rørbransjen til å stille i rikt antall i 2016. (Foto: Privat)
Når varmepumpekonferansen går av stabelen den 8. og 9. mars på Fornebu, håper arrangørene at så mange rørleggere som mulig vil delta og lære mer om fremtidens varmeanlegg.


Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) inviterer til Varmepumpekonferansen, årets høydepunkt i varmepumpebransjen. Som i fjor inneholder konferansen et variert og spennende program med alt fra praktisk læring, aktuelle foredragsholdere og utstillingstorg til festmiddag.
Her er mulighetene store for å bygge nettverk innen fagfeltet og for å få aktuelt faglig påfyll. I år er Rørentreprenørene Norge samarbeidspartner, som sammen med Grønn byggallianse og VVS-foreningen, er medarrangør.

Her kan du melde deg på!

– Det er viktig at vi i bransjen utvikler sterk kompetanse på salg av produktet, og at man tilpasser anlegg etter kundenes behov, også når det gjelder økonomiske hensyn, sier fagsjef for energi og miljø Eli H. Eide i Rørentreprenørene Norge.

Hun peker på et økende behov for kompetanseheving og vedlikehold av eksisterende kunnskap rundt varmepumper.
– Vi kommer nok til å merke et større press på nye og mer effektive løsninger som krever at seriøsiteten i bransjen vedlikeholdes, sier Eide.

Vil ha med flere rørleggere
Bjørn Øyvind Kronstad i Rør-partner deltok på fjorårets konferanse. Han var storfornøyd med opplegget, og oppfordrer rørbransjen til å stille i rikt antall i 2016.
– Jeg etterlyste flere rørleggere i fjor, og bakgrunnen for dette var at det i forkant av fjorårets konferanse var flere artikler som viste at det ofte skortet på kunnskapen hos rørleggeren når det kom til varmepumpeanlegg, sier Kronstad.
Personlig har han alltid ønsket å videreutvikle seg faglig og få en bedre helhetsforståelse særlig innenfor vannbårne energianlegg - noe han oppfordrer sine bransjekolleger til også å gjøre.

Det perfekte varmepumpeanlegget
– En annen stor grunn til at jeg deltar også i år, er for å høre mer om forslaget til de nye energikravene. Mulighetene som ligger i nye energikrav blir det interessant å høre mer om på årets konferanse, sier rørleggeren.
– Jeg er forholdsvis ung i faget enda så, når det på dag to var annonsert en dag med faglig påfyll, med blant annet "Hvordan bygge det perfekte varmepumpeanlegget" på agendaen, så vekket det i alle fall min interesse, sier rørleggeren.
Han mener konferansen er en fin arena for å utveksle erfaringer og tilegne seg mer kompetanse, slik at det blir færre og færre feilinstallasjoner.

(Kilde: Rørentreprenørene Norge)

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår