Vil bli best i verden på våtrom

 
Vil bli best i verden på våtromIllustrasjonsbilde: Fuktmåling i våtrom. Foto: SINTEF Byggforsk
- Fagrådets visjon om å gjøre Norge til verdens beste «våtromsland», er ambisiøs. Vi vet det er utfordrende å nå en slik visjon.

Av Odd Borgestrand

Det sier mannen som har fulgt Fagrådet for våtrom i drøye 20 år, og som nå sitter som daglig leder i administrasjonen for dette spesielle rådet, nemlig Cato Karlsen. 6.-7.september inviterer han nok en gang til Våtromsdagene, som er en viktig arene og møteplass for alle som har interesse for våtrom.

- En visjon skal være noe å strekke seg etter, og kommunikasjon med våre Godkjente våtromsbedrifter er en viktig del av å nå målsettingen. Denne kommunikasjonen skjer på en rekke ulike plattformer, gjennom 1:50, vårt eget «menighetsblad», artikler i fagblader, deltakelse på messer og konferanser og gjennom direktekontakt med det enkelte medlem.

1109 medlemsbedrifter
Det at det nå 1109 bedrifter som står registrert i ordningen. 67 «nye» bedrifter er innmeldt hittil i år.
- Det forteller meg at Byggebransjens våtromsnorm betyr noe for kunden og for medlemmene. Kundens forventninger om et flott, robust og tett våtrom, overlevert med god dokumentasjon, skal oppfylles. Godkjent våtromsbedrift skal bety noe. Og det er viktig at vi er ansvaret bevisst, sier Cato Karlsen til VVS aktuelt.

Må levere kvalitet
Han er tydelig på at Godkjente våtromsbedrifter skal levere kvalitet og bygge bad etter Våtromsnormen.
- Fagrådet for våtrom registrerer at stadig flere Godkjente våtromsbedrifter «leverer til gull.» Det er slik det skal være.  Til de selskapene som har litt dårlig samvittighet er det viktig at vi innleder dialog og på den måten kan bistå til å nå målet om nettopp å «levere til gull», sier Karlsen videre.
Han tror det i mange tilfeller er små ting som skal til for å levere 100 prosent.

- Vi ser at utviklingen går mot digitalisering av prosesser også i vår bransje. Dette vil påvirke både våre medlemsbedrifter og oss i administrasjonen. Vi er likevel trygge på at håndverkeren består og at fagkunnskap vil bli mer etterspurt. Det merker også vi i Fagrådet. Forbrukere tar kontakt for å være sikre på at håndverkeren de skal bruke har godkjenningene på plass. Det er et viktig signal om at det store flertall forbrukere vil ha kvalitet når de investerer i sine våtrom, slår Karlsen fast.

Bildet: - Fagrådet for våtrom registrerer at stadig flere Godkjente våtromsbedrifter «leverer til gull», sier Cato Karlsen, daglig leder i FFV. Foto: Odd Borgestrand
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår