VKE har signert Bygg21

 
VKE har signert Bygg21En fornøyd Sverre Tiltnes i Bygg21 sammen med Thor Lexow i VKE etter signering. (Foto: VKE).
VKE er én av 448 viktige aktører i byggenæringen som nå har signert Bygg21, med forpliktelse om å støtte opp om bruk av beste praksis som er definert av Bygg21. Sverre Tiltnes, direktør i Bygg21, er godt fornøyd med oppslutningen.

For VKE (Ventilasjon, kulde, energi) er det viktig å bidra til at inneklimabransjen og medlemsbedriftene støtter opp om bruk av beste praksis definert av Bygg21 for en mer bærekraftig, produktiv og kostnadseffektiv næring.

– Vi vil oppfordre våre medlemmer og hele bransjen til å gjøre det samme, sier Thor Lexow, administrerende direktør i VKE, til VKE sine nettsider.

Fem års arbeid

Signaturene er resultatet av fem års arbeid skal omsettes til praktisk bruk i alle deler av landets største landbaserte næring.

– Med syv rapporter og syv veiledere samlet på bygg21.no og i brukerappen byggelig.no har det aldri vært lettere å finne, dele og bruke beste praksis for effektive og bærekraftige plan- og byggeprosesser sier Sverre Tilten, direktør i Bygg21, ifølge VKE.

Avslutningen og fortsettelsen

Onsdag 4. november var den offisielle avslutningen av Bygg21, og samtidig startskuddet på fortsettelsen. Nå skal veilederne tas i bruk!

De tiltakene som er spesielt viktige for VKE er:

Sørge for rett kompetanse i alle ledd, gjennom hele prosjektet

Bruke samhandlingsveilederen «Vi bygger best – med åpenhet og tillit» som kontraktsvedlegg

Bruke BIM aktivt i alle prosjekter og gjennom hele prosjektprosessen

Stille krav til at alle materialkjøp gjøres digitalt og bruke åpne etablerte standarder

I tillegg vil VKE arbeide aktivt for at bedriftene tar inn lærlinger for å bidra til at fremtidens prosjekter kan bemannes med fagarbeidere med rett kompetanse for en mer bærekraftig, produktiv og kostnadseffektiv næring, skriver VKE på sine nettsider.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår