VVS Norge passerte én milliard i innkjøp fra Brødrene Dahl

 
VVS Norge passerte én milliard i innkjøp fra Brødrene DahlThorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge
Innkjøp fra medlemsbedrifter i VVS Norge fortsatte veksten i 2020 og passerte en magisk milepæl på over én milliard kroner.

Det var vekst i alle deler av landet, men særlig bidro Østlandet og Midt-Norge til at VVS Norges medlemsbedrifter fortsatte økningen i innkjøp fra hovedgrossisten Brødrene Dahl i 2020. I 2019 stoppet telleren på like under milliarden, men med en organisk vekst på ti prosent ble denne magiske milepælen passert.

- Jeg er imponert over hvordan våre medlemsbedrifter sammen med Brødrene Dahl raskt tilpasset seg et krevende år. Da vi ved etableringen av VVS Norge valgte en hovedsamarbeidspartner handlet det om å gi bedre innkjøpsbetingelser, bedre struktur og mer effektive prosesser for våre medlemsbedrifter i Bademiljø og Comfort. Dette fikk vi virkelig igjen for i et år som krevde mye av mange, sier Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge, i en pressemelding.

Medlemsbedriftene i VVS Norge får gjennom avtalen med Brødrene Dahl tilgang til et grunnsortiment med gode betingelser, og samtidig anledning til å benytte andre leverandører for å tilpasse sortimentet ytterligere til den lokale etterspørselen.

- Den kraftige veksten gjennom fjoråret skyldes engasjerte og lojale medlemsbedrifter. Vi ser at det særlig er prosjektmarkedet som driver veksten som følge av mange store prosjekter i 2020. Også privatmarkedet har en god vekst etter at oppussingsboomen slo ned hos nordmenn på vårparten, sier Theie.

Inn i 2021 er VVS Norge spent på hvordan markedet vil utvikle seg.

- På samme måte som 2020 var preget av mye usikkerhet, vil dette også gjelder for 2021. Likevel er vi opptatt å tørre og sette høye mål og vi har ambisjoner om enda sterkere  vekst i 2021. Vi gleder oss til å iverksette våre planer sammen med medlemsbedriftene og samarbeidspartnerne.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår