A. Bergli AS lanser Waterfuse Plug-In vannstoppere

 
A. Bergli AS lanser Waterfuse Plug-In vannstoppereBildet: WaterFuse reduserer risikoen for vannskader på kjøkkenet eller fra trykkvannutstyr som f.eks kaffemaskiner, oppvaskmaskin etc. 
WaterFuse Plug-In beskytter enkelt mot vannskader. Systemet slår av vannet og varsler med et tydelig pip i tilfelle lekkasje.

Motorventil monteres på hoved vanninntaket eller vannledningen til objektet som skal overvåkes. Den medfølgende vannsensoren plasseres under objektet. WaterFuse Plugin leveres også med trådløs sensor. Produktet er produsert i Sverige og Sintef godkjent.

- WaterFuse reduserer risikoen for vannskader på kjøkkenet eller fra trykkvannutstyr som f.eks kaffemaskiner, oppvaskmaskin etc. Sensoren plasseres under det som skal overvåkes og registrerer kontinuerlig hvis den er i kontakt med vann. Hvis det får vann på det, stenger det vannet av umiddelbart og et alarmsignal informerer om at det har skjedd en lekkasje. I servantskapene har vi ofte et stort antall tilkoblinger til f.eks. ismaskiner og oppvaskmaskin. 
Dette er en av grunnene til at omtrent 30% av alle vannskader oppstår på kjøkkenet, skriver A. Bergli AS i en pressemelding.

Hovedfunksjoner i WaterFuse Plugin: 

- Ved lekkasje blir vannforsyningen stengt.

- Vannsensor under objektet registrerer vannlekkasje.

- Monteres direkte i stikkontakten.

- Motorventil for "driftssikkerhet"

- Mulighet for også å koble fra strømforsyningen til apparatet som er koblet til strømbryteren.

- Sensorer som oppdager vannlekkasje og lukker motorventilen umiddelbart. 

- Testknapp for enkelt å bekrefte systemets funksjon 

- Enkel installasjon direkte i 230vac stikkontakt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår