Taktskifte for AFs energivirksomhet

 
Taktskifte for AFs energivirksomhetBildet: AF Energi & Miljøteknikk endrer selskapsnavn til AF Energi. Foto: AF Gruppen/Bård Ivar Basmo
AF Energi & Miljøteknikk forenkler navnet og heter fra nå av AF Energi. Samtidig staker selskapet ut ny kurs og skal kapre større markedsandeler.

- Det er kun i navnet vi fjerner «Miljøteknikk», for rent faglig er vi kompetente innen bærekraft godt ut over energifaget. Kundene våre ønsker bistand til å møte krav til bærekraft mer helhetlig enn kun på energibruk og inneklima. Det får de hos oss, enten det gjelder den nye taksonomien, BREEAM-sertifisering eller andre ordninger, forklarer AF Energi-direktør Kristoffer Abrahamsen om navneendringen.

AF Energi består i dag av over 150 ingeniører, økonomer, serviceteknikere og fagarbeidere, og det vil fremdeles være helhetlige energiløsninger med resultatgaranti som er det fremste satsningsområdet.

- Vi har styrket vår satsning på egenutførelse både på elektro og rør, og kan nå påta oss store entrepriser uten underentreprenører. I tillegg skal vi utvide byggkompetansen vår for å kunne gjennomføre totalentrepriser innenfor rehabilitering, og ikke bare ha ansvar for det tekniske, forklarer Abrahamsen.

Etablerer ny avdeling

Det er også etablert en ny avdeling som har fått navnet «Prosjektutvikling».

- Den nye avdelingen skal utnytte bredden vi har i selskapet til å skape gode prosjekter på tvers. Gode forprosjekter og god kontinuerlig kundeoppfølging skal resultere i gode prosjekter for oss og kunden.

Abrahamsen mener at AF Energi nå er rigget for å kunne ta på seg flere og større oppdrag i fremtiden:

- Ved å operere i hele livssyklusen fra mulighetsstudier, via tekniske entrepriser og rehabilitering til drift og service, behersker vi hele tjenestespekteret i dette markedet. Med kompetansen våre dyktige ansatte besitter innen energifaget skal vi skape gode prosjekter for oss og kunden – nå med et litt enklere navn.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår