Ny daglig leder i Rørlegger Sentralen AS

 
Ny daglig leder i Rørlegger Sentralen ASBildet: Anders Berge blir ny daglig leder i Rørlegger Sentralen AS
Anders Berge er ansatt som ny daglig leder i Rørlegger Sentralen. Han erstatter Gunnar Ludvigsen.

- Vi vil med stolthet informere om at vi i dag 30.09.21, har forfremmet vår ansatt, Anders Berge, til vår nye daglige leder. Anders med sine 28 år, har jobbet i bedriften i snart fem år. Han har siden han startet i Rørlegger Sentralen vist en enorm utvikling innen faget, som leder av bedriftens spyleavdeling, dette til tross for null kunnskap og erfaring fra VVS-bransjen fra tidligere ved oppstart, sier avtroppende daglig leder, Gunnar Ludvigsen, i en pressemelding. 
 
- Det tok ikke lang tid før Anders var selvstendig og viste god forståelse for både vann- og avløp. Anders lærte seg fort bedriftens ordre- og kalkulasjonsprogram og det tok ikke lang tid før spyleavdelingen med sin ene bil i oppstarten, omsatte alene for 6 mill i året. I dag har vi en stor Scania kombibil, en Sprinter spylebil, og en ny Vito spylebil kommer ila kort tid, sier Ludvigsen.

- Alt avhenger av kunnskap, god kommunikasjon med kundene, og ikke minst det å legge til rette for kundene når uhellet er ute, sier Anders Berge. 

- Jeg er ydmyk og takker Rørlegger Sentralen AS for tilliten jeg har fått som ny daglig leder. VVS-bransjen har truffet mitt hjerte, da bransjen gir meg en variert og innholdsrik hverdag, hver eneste dag. Vi trenger flere rørleggere, så ikke nøl med å ta kontakt med oss om du ønsker nye utfordringer, avslutter Berge.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår