Arne Bergli AS inngår avtale med AUER

 
Arne Bergli AS inngår avtale med AUERI motsetning til tradisjonelle elektriske kjeler som opererer med en mekanisk regulering, har Gialix standard modulerende elektronisk regulering.
Arne Bergli AS har inngått avtale med AUER i Frankrike. Arne Bergli AS selger og lagerfører nå Gialix elektrokjeler fra 12-196 kW til det norske markedet.

- De nøye utvalgte komponentene, med smart design, gjør Gialix til ekstremt stillegående og pålitelige el-kjeler. AUER har vært i forkant med forskning og innovasjon i over 120 år, og vi tilbyr nå et bredt utvalg av varme- og varmtvannsløsninger, skriver Arne Bergli AS i en pressemelding.

Fra AUER lagerføres:

• Gialix mobil og flyttbar el-kjele på 12 kW med bl.a eget tørkeprogram for vannbåren gulvvarme i betong.

• Gialix MT 12kW med to varmekretser (gulvvarme og radiatorsystem)

• Gialix MA i 3 størrelser fra 32 til 196 kW, der kjelens rørtilkoblinger er plassert på toppen av kjelen og tilgang til alle komponenter gjennom fronten av kjelen.

• Gialixs varmeelement er av støpejern og den eneste som garanterer enda mer ytelse, komfort og holdbarhet.

- I motsetning til tradisjonelle elektriske kjeler som opererer med en mekanisk regulering, har Gialix standard modulerende elektronisk regulering. I tillegg lagerfører vi elektrokjeler fra Kospel i Polen som vi har solgt i mange år til det norske markedet. Alle modellene leveres med sirkulasjonspumpe og med uteføler som tilvalg. El-kjelene leveres i effekter fra 6 til 36 kW uten ekspansjonskar og fra 6 til 24 kW med ekspansjonskar. Siden vi begynte med el-kjeler fra Kospel, har vi levert over 400 elektrokjeler spredt over hele landet, skriver Arne Bergli AS avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår