Askim & Mysen Rør landet kontrakt til 85 millioner

 
Askim & Mysen Rør landet kontrakt til 85 millionerBildet: Bjelleklang og blide fjes hos Askim & Mysen Rør, da det ble klart at bedriften har landet historisk VVS-kontrakt til 85 millioner kroner. Fra venstre: Jostein Førrisdahl, prosjektleder sprinkler, Tor Anders Krogstad, kalkulatør og Tollef Berger, daglig leder
Askim & Mysen Rør er valgt til partner i totalentreprisen for byggingen av nye Fjellhamar skole i Lørenskog. Dette er den største kontrakten i firmaets historie.

I samarbeid med Betonmast Romerike, GASA Arkitekter, Norconsult, Østengen & Bergo, Lys og Varme og Bjerke Ventilasjon skal man utvikle Norges største barneskole med plass til cirka 1 200 elever, idrettshall og svømmehall. Oppdragsgiver er Lørenskog kommune.

- For Askim & Mysen Rør er dette første gangen vi er med så tidlig i utviklingsfasen av et så stort prosjekt. Dette har vært en utrolig lærerik og spennende prosess, hvor vi har fått være med å forme og legge føringer for blant annet tekniske anlegg, i samarbeid med alle involverte parter. Nå er kontrakt for utførelsen signert, og vi kan endelig slippe jubelen løs. Dette er den største kontrakten i firmaets historie, sier Tollef Berger, daglig leder i Askim & Mysen Rør.

Arbeidene starter omgående, med detaljprosjektering og fysisk oppstart over sommeren. Skolen skal stå klar til å ta imot elever 2. januar 2023.

Kontrakten er en totalentreprise med partnering, med de samme partene som i forprosjektet.

Den totale verdien på avtalen er på cirka 1,2 milliarder eks. mva.

For Askim & Mysen Rør utgjør verdien cirka 85 millioner eks. mva.

Om prosjektet:

• Skolebygg på ca. 18 000 kvm
• Seks parallell 1. til 7. trinn
• Egen base for elever med nedsatt funksjonsevne
• Idrettsbygg på ca. 10 000 kvm
• Idrettshall med to håndballflater, med arenakrav (at det kan spilles eliteserie-kamper)
• Svømmehall med to bassenger
• Parkeringskjeller med plass til ca 80 biler
• Uteområder til bruk for både skole, idrett og nærmiljø

Askim & Mysen Rør as holder til i Indre Østfold, er cirka 130 ansatte og omsetter årlig for cirka 250 mill. Bedriftens jobber er stort sett i Østfold, Akershus og Oslo.

Fjellhamar skole i Lørenskog. Illustrasjon: GASA Arkitekter

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår