Erlend Berg blir ny direktør i Bademiljø

 
Erlend Berg blir ny direktør i BademiljøBildet: Avtroppende administrerende direktør, Thorbjørn Theie (t.v.) ønsker Erlend Berg velkommen som ny sjef i Bademiljø-kjeden.
Rørleggerkjeden Bademiljø har ansatt Erlend Berg som ny administrerende direktør.

Bademiljøs nåværende administrerende direktør, Thorbjørn Theie, går som kjent inn som sjef for VVS Norge.

- Det er derfor viktig å sikre at Bademiljø har rett lederkompetanse til å lede kjeden videre fremover. På bakgrunn av dette har Theie, sammen med styrerepresentanter, intervjuet en rekke kandidater til å ta over stillingen som administrerende. Til slutt var det fem gode kandidater til stillingen som sto igjen, og i forrige uke ble det enstemmig besluttet at Erlend Berg skulle tilbys stillingen, skriver Bademiljø i en pressemelding.

Erlend Berg er 42 år og bor på Rælingen. Han kommer fra stillingen som etableringsdirektør i Maxbo – Løvenskiold Handel, hvor han har vært siden august 2015. Først som regionsdirektør og deretter som direktør for byggevarekjeden Maxbo, med ansvar for salg og drift.
Før det har han vært 10 år i dagligvarebransjen (Coop og ICA/Rimi) som butikksjef, varehus-sjef og direktør for en samvirkeenhet i Coop.

- Hans utdanning er primært fra Forsvaret med befalsskole og Krigsskole 1, totalt 7 år. I tillegg har han en Bachelor of management fra BI samt et pågående masterprogram, som han tar på kveldstid frem til mai 2019, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Erlend Berg vil tiltre stillingen 1.januar 2019.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår