Porsgrund lanserer Glow Art 2.0

 
Porsgrund lanserer Glow Art 2.0Bildet: Det nye toalettet Porsgrund Glow Art 2.0 ser ut som mange andre toaletter på utsiden, men på innsiden sørger TurboFlush-teknologien for en mer effektiv skylling, samtidig som den er mer stillegående. Med det minimalistiske nordiske designet er det lett å rengjøre, da steder hvor smuss kan skjule seg minimeres.
PRODUKTNYHET: Porsgrund introduserer TurboFlush-teknologi i sin serie Glow Art 2.0, gulvstående toaletter. Installasjon av Glow Art 2.0 er svært enkel og metoden velkjent

– Som markedsledende i denne produktkategorien er vi forpliktet til å fortsette å drive innovasjon på gulvstående toaletter for å sikre mindre vannforbruk og mer komfort for sluttbrukeren. Selv om vegghengte toaletter avanserer, selger vi fortsatt mange gulvstående toaletter, sier Katharina Sølvberg, markedsføringssjef i Geberit Norge.

Lite støy og lavt vannforbruk

Glow Art 2.0 er grundig testet i laboratorium. Skylleytelsen testes tilsvarende 50 års bruk. 

– Vi er ganske sikre på at dette er det mest effektive og stillegående toalettet på markedet. Det skal ikke være nødvendig å skylle ned mer enn én gang. Selv om skylleytelsen har økt, er støynivået redusert drastisk. Du kan enkelt gå på toalettet mens resten av familien sover uten å forstyrre noen, sier Sølvberg.

Bildet: Porsgrund introduserer TurboFlush-teknologi i sin serie Glow Art 2.0, gulvstående toaletter.

Porsgrund Glow Art 2.0 har også markedets laveste vannforbruk, med 2 og 4 liters skylling. 3 og 6 liters skylling er også mulig ved enkel justering på betjeningsplaten. EPD for toalettet er fullt tilgjengelig, slik at man kan sammenligne miljøpåvirkning i moderne byggeprosjekter.

Enkel installasjon og lang levetid

Installasjon av Glow Art 2.0 er svært enkel og metoden velkjent.

– Vi prøver alltid å gjøre det så enkelt for installatøren som mulig. Dette toalettet limes rett og slett til gulvet, som så mange andre av Porsgrunds modeller, sier Sølvberg.

Glow Art 2.0 bruker de samme ventilene som andre Porsgrund-toaletter, og kan erstattes med de samme reservedelene, som er tilgjengelig i 50 år. 

Andre funksjoner

• Når du bestiller Glow Art 2.0, får du med et sandwichsete. Setet har Quick Release for enklere rengjøring, men hengslene kan også låses slik at setet ikke kan fjernes, noe som er spesielt fordelaktig for offentlige bygg.

• Toalettet har patentert Porsgrund Smart-glasur som standard, og man kan også legge inn Fresh WC-pinner i sisternen, som sørger for at toalettet holder seg friskt uten å påvirke skyllingen.

• Toalettet er også kompatibelt med Porsgrund Glow sensorsett – en berøringsfri trykknapp som gjør at man kan skylle ned uten berøring.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår