Heidenreich satser friskt på Lillehammer

 
Heidenreich satser friskt på LillehammerBildet: Den nye Heidenreich-avdelingen og butikken vil ligge i Industrigt. 50 på Lillehammer
Heidenreich fortsetter sin ekspansjonsstrategi med å åpne en ny avdeling og butikk på Lillehammer høsten 2024.

Dette markerer åpningen av Heidenreichs tredje nye butikk i 2024, etter Nesttun i januar og Jessheim som åpner i mai.

- Vi ser en økende etterspørsel etter våre produkter og tjenester i Lillehammer-området, og vi er sikre på at den nye butikken vil bli en suksess, sier Lars Petter Olsen, distriktssjef VVS i Innlandet.

Bildet: Lars Petter Olsen, distriktssjef VVS i Innlandet

Attraktivt sted

- Lillehammer er et attraktivt sted med en blomstrende turistnæring og et stort hyttemiljø. Den nye avdelingen med butikk vil gi oss bedre tilgang til disse viktige markedene. For mange av våre kunder er den fysiske butikkopplevelsen avgjørende, og butikkene fungerer som en viktig servicekanal for Heidenreich. Med den nye butikken på Lillehammer ønsker vi å fortsette å møte våre kunders behov og tilby en førsteklasses handelsopplevelse, sier Olsen i en pressemelding. 

- Våre kunder i Lillehammer vil få en butikk med et bredt utvalg av produkter, og vil være en verdifull ressurs for markedet i Lillehammer og omegn.  Vi er forpliktet til å tilby våre kunder den beste mulige servicen, en god handleopplevelse og et bredt produktsortiment. Vi er sikre på at den nye butikken vil hjelpe oss å oppnå dette målet, sier Ole Petter Klavestad, salgsdirektør VVS i Heidenreich.

Bildet: Ole Petter Klavestad, salgsdirektør VVS i Heidenreich

Den nye Heidenreich-avdelingen og butikken vil ligge i Industrigt. 50 på Lillehammer og tilby et bredt utvalg av de produktene som rørlegger trenger i sitt daglige virke. Avdelingen vil også ha et uteområde med plass for rør og større VVS- og VA- deler. 

Relokalisering av Heidenreich Gjøvik

- Beslutningen om å åpne en ny avdeling og butikk på Lillehammer kommer etter en grundig evaluering av våre driftsforhold på Gjøvik og mulighetene vi ser ved en ny avdeling på Lillehammer. Heidenreich Gjøvik har vist en nedadgående trend i omsetning de siste årene, og fjorårets flomskader påvirker fortsatt den daglige driften og kundenes opplevelse av butikken, og en omfattende renovering vil være nødvendig for å gjenopprette normal drift, sier Klavestad.

- Samtidig ser vi en økende etterspørsel og omsetning i Lillehammer-området. Etter nøye vurdering har vi derfor besluttet at en relokalisering til Lillehammer vil gi oss større muligheter for videre vekst. Den nye beliggenheten vil også bedre betjene kunder i Gudbrandsdalen og viktige hytteområder rundt Lillehammer. Heidenreich Gjøvik legges derfor ned i løpet av sommeren 2024, sier han.

- Vi skal fortsatt gi den gode servicen til kunder i Gjøvik- området både på VA og VVS. Vi vil fortsatt ha selgere som yter service og oppfølging av kunder i Gjøvik- området. Vi vil fortsette med fysiske besøk og oppfølging via telefon og mail som i dag. Våre leveringstidspunkter i forhold til vareleveranser vil fortsette som i dag. Vi skal fortsatt være tilstede både for VA- og VVS- kunder både på Hamar, Gjøvik og nå også sterkere tilstede på Lillehammer, heter det  avslutningsvis i pressemeldingen.

Oversiktsbilde, Industrigt. 50 på Lillehammer

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår