Sammen om dedikert bioenergisatsning

 
Sammen om dedikert bioenergisatsningBildet: T-RØR har etablert seg som en ledende leverandør av VVS-tjenester i regionene Innherred, Namdal, Fosen og Stjørdal. Her i forbindelse med prosjekt Nye Fylkets hus i Steinkjer
Helt siden oppstarten av T-RØR i 2012, har T-RØR vært spesialist på varmepumper. Nå satser de sammen med ETA Norge AS på bioenergi som varmekilde

T-RØR ble etablert i 2012 og en del av FLOW Group i 2019. Siden etableringen har T-RØR vært en spesialist på varmepumper. Den nyeste satsningen er bioenergi som varmekilde. Med et dedikert team på 23 ansatte og en omsetning på omtrent 35 millioner i 2023, har T-RØR etablert seg som en ledende leverandør av VVS-tjenester i regionene Innherred, Namdal, Fosen og Stjørdal.

Med over 200 leverte varmepumper til vannbårent anlegg, har selskapet bygget opp en solid kompetansebase. Videre har T-RØR også blitt anerkjent for sin ekspertise innen feilsøking og optimalisering av eksisterende anlegg.

Strategisk satsning

I 2023 tok T-RØR et viktig skritt med tanke på miljø og bærekraft, ved å inngå en strategisk samarbeidsavtale med ETA Norge, en ledende aktør innen bioenergi-sektoren. Dette partnerskapet representerer en strategisk satsning på flis-, pellets-, og vedfyringsanlegg, og markerer en naturlig forlengelse av selskapets eksisterende kompetanse innen varme- og kjøleanlegg.

- Vi valgte å inngå samarbeid med ETA, først og fremst fordi ETA, er et seriøst selskap som leverer kvalitetsprodukter. De har også serviceapparat og delelager lokalt og stor fagkunnskap om produktene forteller Bjørn Olav Løvli, prosjektleder i T-RØR.

Bildet: Fra venstre: Bjørn Olav Løvli og Jon Sivert Stokke. ETA vedkjel i midten.

ETA Norge, etablert i 2013, har levert flest anlegg årlig i Norge under 1000 kW og har et nettverk på omtrent 650 ETA-kjeler i landet. Med markedets mest moderne anlegg og teknologi som støtter høy temperatur opp til 95 grader, representerer ETA Norge det ideelle partnerskapet for T-RØRs satsning på bioenergi.

- T-RØR er fremme i skoene når det gjelder miljø og bærekraft, derfor syns vi det er ekstra kjekt med dette samarbeidet, slik kan vi pushe hverandre til å bli enda bedre og nå ut til markedet i enda større grad, sier Jon Sivert Stokke, i ETA Norge.

Bildet: Nytt og moderne anlegg.

Bioenergi: Fremtiden for bærekraftig oppvarming

Takket være samarbeidet med ETA Norge, har T-RØR utvidet sin portefølje til å inkludere flis-, pellets-, og vedfyringsanlegg. Disse anleggene tilbyr moderne teknologi som sikrer lave driftsutgifter og er mest lønnsomme ved stort varmebehov. ETA Norge bistår T-RØR med å finne det produktet som passer best for hver enkelt kunde, noe som sikrer skreddersydde og effektive løsninger.

Styrking av kompetanse

For å møte fremtidens utfordringer og muligheter innen energisektoren, har T-RØR etablert en egen avdeling dedikert til å spisse kompetansen innenfor energi.

- Målet er å heve kompetansen ytterligere gjennom kurs og fokusert arbeid på energianlegg for teknikerne. Dette initiativet understreker T-RØRs forpliktelse til kontinuerlig forbedring og sikrer at selskapet forblir en foretrukket leverandør i markedet, avslutter daglig leder i T-RØR Håvard Martin Noem.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår