Ny daglig leder i Kompa

 
Ny daglig leder i KompaBildet: Maria Råken
Maria Råken tiltrer som ny daglig leder av Kompa AS, med virkning fra 1. mai. Råken tar over etter Lasse Tønsberg.

Maria har vært en del av Kompa AS siden oppstarten, og har gjennom sin tid i selskapet vist seg som en dyktig leder med omfattende fagkunnskap og erfaring innen bransjen.

- Jeg er svært motivert for å ta over stillingen som daglig leder i Kompa, og ser frem til å bygge videre på en organisasjon med høye ambisjoner for fremtiden, sier Maria.

Viktig bidragsyter

Maria har de siste årene hatt rollen som produksjonsleder i Kompa med ansvar for oppfølging av selskapets leveranser, samt fagansvar innen området vannbehandling i varme- og kjøleanlegg.

I 2023 var hun prosjektleder og medforfatter av den nye nasjonale veilederen for vannbehandling som ble publisert av Standard Norge. Gjennom dette arbeidet spilte Maria en viktig rolle i å forene bransjen bak det første felles rammeverket for vannbehandling i lukkede energianlegg. Maria har også vært en viktig bidragsyter for å standardisere retningslinjer rundt vannkvalitet på Europeisk nivå.

Stafettpinne

Kompa skal fortsette å levere produktuavhengige råd av høy kvalitet som bidrar til mer energieffektive og bærekraftige bygg. Samtidig skal vi fortsette å utvikle nye løsninger som hjelper kundene våre å ta velinformerte valg for fremtiden.

- Jeg ser spesielt frem til å styrke vårt samarbeid med selskapets partnere i tiden som kommer, og sammen utvikle nye og bedre tjenester for eiendomsbransjen, forteller Maria

Maria Råken tar over etter Lasse Tønsberg, som vil returnere til finansbransjen i en konsernlederstilling. 

Om Kompa AS:

Kompa AS er et ledende selskap innen vannbehandlingskontroll og legionellakontroll, og er kjent for innovative løsninger for bransjen. Siden etableringen har Kompa AS vært i forkant av teknologiske nyvinninger og har bidratt til å sette standarden i industrien.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår