Stian Ellburg ny distriktsansvarlig i Hallingplast

 
Stian Ellburg ny distriktsansvarlig i HallingplastBildet: Stian Ellburg skal lede Hallingplast sin satsing på salg av PE-kummer i Sør-Norge
Stian Ellburg er ansatt som distriktsansvarlig for vann og avløp på Sørlandet for plastrørprodusenten Hallingplast.

Ellburg har de siste 12 årene arbeidet i Haplast, der han har hatt et særlig ansvar for kommunikasjon og salg av PE-vannkummer. Overgangen til Hallingplast er en del av det ferske samarbeidet mellom Hallingplast og Haplast for å tilby hele Norge 100 prosent tette vannkummer.

– Jeg har alltid tenkt på Hallingplast som dyktige, jordnære og innovative. De siste ukene har inntrykket blitt bekreftet. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidet, sier Ellburg.

Daglig leder i Hallingplast, Sverre Tragethon, er særdeles fornøyd med ansettelsen av Stian Ellburg.

– Stian er en fantastisk ressurs med betydelig erfaring og kompetanse om plastløsninger. Han har vært avgjørende for å bygge opp kunnskapen og markedet for PE-kummer og det arbeidet vil han fortsette med i tiden fremover. Vi ønsker han hjertelig velkommen, sier Sverre Tragethon i en pressemelding.

Forventer stor etterspørsel etter tette PE-vannkummer 

Det ferske samarbeidet mellom Hallingplast og Haplast innebærer at Hallingplast vil håndtere salget av Haplast sine egenutviklede spesialprodukter i Sør-Norge. Det forventes særlig stor etterspørsel etter tette PE-vannkummer. 

– Stadig flere ønsker vannkummer med tetthetsgaranti fordi det beskytter og forlenger levetiden på kritisk infrastruktur og ikke minst blir arbeidet mye tryggere og enklere for driftsoperatørene som stiger ned i kummene, sier Ellburg.   

Han forteller at samarbeidet vil effektivisere logistikk og produksjon av kummene.

– I sum blir det det enklere, rimeligere og raskere for Sør-Norge å ta i bruk PE-vannkummer, sier han. 

Ellburg peker på flere likhetstrekk mellom Haplast og Hallingplast.

– Begge er norske familieeide selskaper som har lykkes med å utvikle innovative plastløsninger som gir gevinster i infrastrukturprosjekter. Virksomhetene er viktige for lokalsamfunn på hver sin side av landet, i henholdsvis Hallingdal og Lyngen. Jeg er motivert for å arbeide for bedre løsninger i VA-sektoren, avslutter Ellburg.

Bildet: – Jeg har alltid tenkt på Hallingplast som dyktige, jordnære og innovative. De siste ukene har inntrykket blitt bekreftet. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidet, sier Stian Ellburg.

Om Hallingplast:

Hallingplast er en av Nordens største og mest moderne produsenter av rørsystemer i plast. Bedriften er en heleid norsk familiebedrift, lokalisert i Hallingdal. Spennvidden på produktene er stor, med hovedvekt på rør til vann- og avløp, olje- og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen, spesialrør til bensinstasjoner og ferdig vektede rør til undervannsledninger. Les mer på https://www.hallingplast.no/ 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår