Geberit åpner nytt showroom og kontor i Trondheim

 
Geberit åpner nytt showroom og kontor i TrondheimBildet: Det nye showroomet er en del av Lysgården i Trondheim, og er nå klart for å ta imot fagfolk og forbrukere. Fra venstre: Christian Nordskag, Terje Ulseth, og Svein Erik Eid
Geberit styrker sin tilstedeværelse i Midt-Norge og åpner nå et 160 m2 showroom i Lysgården i Trondheim.

– Vi har hatt veldig god erfaring med vårt showroom utenfor Oslo, og ser når frem til å tilby samme mulighet til fagpersoner og forbrukere i Trondheims-regionen. Showroomet gir en unik mulighet til å se og teste ut våre produkter, sier Terje Ulseth, Distriktsansvarlig Trøndelag, Troms og Finnmark i Geberit Norge, i en pressemelding.
 
Det nye showroomet i Sluppenveien 19 er på totalt 160 m2 og inneholder det siste innen baderomsutstyr – fra baderomsmøbler og toaletter til tekniske produkter og systemer. De nye lokalene vil også inneholde møterom og muligheter for praktisk arbeid med produktene.
 
– Med disse lokalene kan vi tilby lokale installatører, rørlegger, arkitekter, VVS-konsulenter og andre en mulighet til å bli kjent med produkter og systemer som er relevant for deres prosjekter, forklarer Ulseth. 

Bildet: Geberit åpner nytt showroom i Lysgården i Trondheim. Fra venstre: Terje Ulseth, Svein Erik Eid og Christian Nordskag
 
Også tilgjengelig for forbruker

Det nye showroomet gjør også Geberits baderomsprodukter mer tilgjengelig for forbrukere i regionen. Rørleggere og andre fagfolk får anledning til å invitere med sluttbrukere til lokalene slik at også de kan få teste ut produktene, og bli kjent med Geberits utvalg for baderommet.
 
– Når man skal oppgradere badet, er en viktig del av prosessen å se og prøve ut produktene. Det gjelder spesielt produkter med nye funksjoner – som et dusjtoalett. Mange vil teste ut dusjfunksjonen før de kjøper et slik toalett. Det vil de nå få anledning til i vårt nye showroom, sier Ulseth.

Viser frem et bredt produktsortiment

I de nye lokalene vil man kunne bli kjent med produktene Geberit leverer både foran og bak baderomsveggen.
 
– Vi tror ingen andre på det norske markedet kan tilby et så komplett spekter av produkter – alt fra veggskåler, dusjer og baderomsmøbler til rørsystemer, sisterner, betjeningsplater og det siste innen designsluk. Vi gleder oss til å gjøre alle disse produktene enda mer tilgjengelig i regionen, og ønsker våre kunder hjertelig velkommen! avslutter Ulseth.
 

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår