Grenland Rør blir GK Rør

 
Grenland Rør blir GK RørGrenland Rør AS ble 1. april en avdeling i GK Rør AS.
Grenland Rør AS fusjoneres inn i GK Rør AS fra og med 1. april 2016.

Grenland Rør i Porsgrunn ble kjøpt opp av GK Rør 1. januar 2016, og blir nå en avdeling i GK Rør AS. Dermed vil de 37 ansatte ikle seg arbeidsklær fra GK Rør.

- Ved å komme inn i GK Rør kan vi i større grad benytte oss av den tunge kompetansen og kapasiteten en markedsledende rørentreprenør kan tilby, og står således sterkere til å møte kundenes forventninger og ambisjoner, forteller avdelingsleder Tore Haugom.

Administrerende direktør Geir Bjørke i GK Rør AS er svært fornøyd med fusjonen.

- Vi ønsker de ansatte ved avdelingskontoret i Porsgrunn hjertelig velkomne inn i GK Rør-familien. Ved å samle alt i samme selskap, øker vi vår kapasitet til å følge opp og kvalitetssikre alle våre leveranser og kan dra større synergier både innen markedsarbeid og administrative tjenester, sier Bjørke.

Grenland Rørs kunder vil fortsatt kunne forholde seg til sine kjente kontaktpunkter også etter fusjonen.

GK Rør er nå representert med kontorer i Oslo, Haugesund, Porsgrunn, Kjeller, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest.

GK Rør tilbyr tekniske løsninger innenfor sanitæranlegg, baderom, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, og sprinkleranlegg og fjernvarme. Vi leverer energibesparende løsninger til privatboliger, offentlige bygg, industri og private næringsbygg.

Med over 400 ansatte er vi en av landets ledende rørentreprenører. Virksomheten er en del av GK Konsern, som er en av landets største leverandører av totaltekniske løsninger innenfor nybygg og drift.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår