Inngår samarbeid om RørWeb

 
Inngår samarbeid om RørWebOddgeir Tobiassen (til venstre), Marianne Wætnes Røiseland og Gustav Line gleder seg over den nye avtalen.
Cordel Norge as og Rørentreprenørene Norge har inngått avtale om videre drift og videreutvikling av KS-, HMS- og FDV-systemet RørWeb.

(Kilde: Rørentreprenørene Norge)

Rørentreprenørene har i avtalen ansvaret for å sørge for at krav i markedet og i lovverk knyttet til kvalitetssikring og HMS er ivaretatt – og eier innholdet i systemet. Cordel overtar fra 1. januar 2020 eiendomsretten til programvaren RørWeb, og med det vedlikeholdsansvaret og oppfølging overfor kundene av tjenesten.

Cordel vil integrere RørWeb med egne og andres tjenester og dermed effektivisere hverdagen for mange rørentreprenører. Cordel får også mulighet til å tilby tjenesten som selvstendig løsning til nye kunder. Rørentreprenørenes medlemsbedrifter vil, som tidligere, ha en fordelaktig pris på løsningen.

– Det stilles mange formelle krav til rørleggere og for å oppfylle disse har Rørentreprenørene laget en god programvareløsning som Cordel nå overtar ansvaret for. Vi er veldig fornøyd med å ha fått til en samarbeidsavtale med Rørentreprenørene. Cordel har de beste forutsetningene for å lage gode programvareløsninger for bransjen og med et tett samarbeid med kompetansemiljøet til Rørentreprenørene som leverer faglig innhold kan vi tilby de beste løsningene for KS, HMS og FDV til markedet, sier administrerende direktør Gustav Line i Cordel Norge i en pressemelding.

Faglig ansvar
– I nærmere 20 år har vi hatt et godt samarbeid med Cordel Norge for utvikling og vedlikehold av kalkulasjonsmodulen "RS kalk/Cordel". Det føles derfor betryggende at de nå også skal videreforedle RørWeb. Å utvikle moderne IT-løsninger er krevende og ikke innenfor Rørentreprenørenes fokusområde fremover. Vårt hovedansvar er å sørge for at systemet er faglig oppdatert. Vi skal være en premissgiver for innhold, mens Cordel tar seg av det tekniske, sier administrerende direktør Marianne Wætnes Røiseland i Rørentreprenørene Norge.

Fram til overtakelsen 1. januar 2020 jobber aktørene sammen for å sikre en god utvikling av systemet og en vellykket overføring.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår