Lanserer ny alarm for oljeutskillere

 
Lanserer ny alarm for oljeutskillereBildet: idOil-20
Alarmnyheten idOil-20 fra Micro Matic er enkel å installere og gir optimal sikring av oljeutskillere ved hjelp av inntil 3 følere mot én sentral.

- Alarmen kan varsle ved fullt sandfang, på maksimum oljenivå, samt på høyt eller lavt væskenivå. Med stadige økende miljøkrav er det hensiktsmessig å installere en alarm som overvåker tilstanden i utskilleren, og som varsler dersom det er behov for tømming eller noe unormalt skulle inntre, heter det i en pressemelding fra Micro Matic.

Alarm i oljeutskiller er i tillegg et EU-krav, og må derfor installeres i alle utskillere i Norge. Micro Matic lanserer nå en ny alarm, idOil-20. Denne alarmen vil sørge for optimal sikring av utskillere, samtidig som at installasjonen blir enklere. Med idOil-20 kan man tilkoble 1, 2 eller 3 følere mot én sentral, og de ulike følerne varsler ved:
• Fullt sandfang
• Maksimumsnivå på oljelaget
• Høyt væskenivå
• Lavt væskenivå

- Moderne teknologi er med på å gjøre installasjonen kostnadseffektiv og problemfri. Dersom man benytter to eller tre følere, kan de sammenkobles i utskilleren, og det er kun behov for en 2-leder mellom følerne og sentralen. Sentralen er «intelligent» ved at den gjenkjenner tilkoblede følere. På denne måten reduseres installasjonskostnadene, samtidig som tilkoblingen blir svært enkel, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår