Lanserer ny alarm for oljeutskillere

 
Lanserer ny alarm for oljeutskillereBildet: idOil-20
Alarmnyheten idOil-20 fra Micro Matic er enkel å installere og gir optimal sikring av oljeutskillere ved hjelp av inntil 3 følere mot én sentral.

- Alarmen kan varsle ved fullt sandfang, på maksimum oljenivå, samt på høyt eller lavt væskenivå. Med stadige økende miljøkrav er det hensiktsmessig å installere en alarm som overvåker tilstanden i utskilleren, og som varsler dersom det er behov for tømming eller noe unormalt skulle inntre, heter det i en pressemelding fra Micro Matic.

Alarm i oljeutskiller er i tillegg et EU-krav, og må derfor installeres i alle utskillere i Norge. Micro Matic lanserer nå en ny alarm, idOil-20. Denne alarmen vil sørge for optimal sikring av utskillere, samtidig som at installasjonen blir enklere. Med idOil-20 kan man tilkoble 1, 2 eller 3 følere mot én sentral, og de ulike følerne varsler ved:
• Fullt sandfang
• Maksimumsnivå på oljelaget
• Høyt væskenivå
• Lavt væskenivå

- Moderne teknologi er med på å gjøre installasjonen kostnadseffektiv og problemfri. Dersom man benytter to eller tre følere, kan de sammenkobles i utskilleren, og det er kun behov for en 2-leder mellom følerne og sentralen. Sentralen er «intelligent» ved at den gjenkjenner tilkoblede følere. På denne måten reduseres installasjonskostnadene, samtidig som tilkoblingen blir svært enkel, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår