Instalco kjøper Metro Rørleggerservice

 
Instalco kjøper Metro RørleggerserviceBildet: Instalco overtar 100 prosent av aksjene i Metro Rørleggerservice AS fra 11. desember.
Instalco vokser i Norge innen varme og sanitær (VS) ved å kjøpe opp Metro Rørleggerservice AS.

Metro holder til i Bærum utenfor Oslo, og i 2019 omsatte selskapet for cirka 65 millioner. Metros virksomhet er innen varme- og kjøleanlegg, samt service og reparasjoner.

- Metro er store innen service og er et sterkt varemerke med godt renommè som passer Instalco bra. Med Metro tar vi markedsandeler innen service, noe som er i tråd med Instalcos strategi om ekspansjon innen disse områdene, sier Roger Aksnes, ansvarlig for Instalco Norge, i en pressemelding.

Selskapet har i dag 22 ansatte som i all hovedsak arbeider i Akershus/Oslo/Drammen, vest for Oslo. Metro har høyt fokus og stor kunnskap innen installasjon av energieffektive systemer, samt holdbare og solide produkter. Den typiske kunden for Metro er den som har kvalitet og sluttproduktet i fokus.

- Vi gleder oss til å bli en del av Instalco, med alt det innebærer. Vi samarbeider allerede med flere Instalcoselskap. Vi ser fram til å utvikle samarbeidet både disse, og med Instalco sentralt, sier André Walle, styreleder i Metro. 
Instalco overtar 100 prosent av aksjene i Metro Rørleggerservice AS fra 11. desember.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår