Massiv messemotivasjon

 
Massiv messemotivasjon Bildet: Per Frydenberg, administrerende direktør i Grundfos, ser fram til å møte kunder og bransjekolleger på VVS- dagene 2012 på Lillestrøm.
05.07.12: VVS- dagene 2012 er fremdeles en viktig arena for kundepleie og bransjeutvikling. Til nå har cirka 165 utstillere meldt sin ankomst på Lillestrøm 17.-19. oktober. Både Grundfos og Camfill Farr ser nytteverdien av messekonseptet.
05.07.12: VVS- dagene 2012 er fremdeles en viktig arena for kundepleie og bransjeutvikling. Til nå har cirka 165 utstillere meldt sin ankomst på Lillestrøm 17.-19. oktober. Både Grundfos og Camfill Farr ser nytteverdien av messekonseptet.
Av Bjørn Laberg

– VVS- dagene gir en mengde innspill på hva som rører seg av trender og nyvinninger i markedet. Dette gjør at vi kan ta nødvendige justeringer for å kunne betjene et marked i endring, med løsninger som gir en merverdi for hele bransjen, sier administrerende direktør i Grundfos, Per Frydenberg til VVS aktuelt.

Som ledende produsent av pumper mener han det er viktig for Grundfos å være synlig og få vist frem nyeste generasjon pumper på VVS- dagene.
– Her kommer vi i dialog med med våre hovedpartnere og kunder innen et bredt fagmiljø, som bruker våre pumper i egne løsninger, eller som selger Grundfos pumper til sine kunder. Likeledes er det mange kunder som har synspunkter på hvordan Grundfos opptrer på generell basis. Her er vi lyttende for innspill til forbedring, slik at vi kan fortsette å være førstevalget til kundene våre når det gjelder pumpeløsninger, sier Frydenberg.

Hvilke produkter vil få hovedfokus fra dere under messen?
– Vi stiller ut hele generasjonen med nye VVS pumper. Pumpene er energibesparende og representerer den mest moderne teknologi med nye muligheter for optimal drift av et teknisk anlegg for alle typer bygg.  Vi lanserer nye Alpha sirkulasjonspumper og storebror Magna 3, en familie av våtløpere i henhold til EuP-direktivet, det vil si EU:s regler angående motorers virkningsgrad .
I tillegg viser vi frem nye avløpspumper med en funksjonalitet og tekniske egenskaper som gir kunden gevinst i form av energibesparing og driftssikkerhet. Våre nye serie Sololift kvernpumper til toaletter vil også få bred dekning, sier Per Frydenberg, administrerende direktør i Grundfos.

Camfil Farr Group er verdens største luftfilterprodusent med 24 produksjonssteder rundt om i verden og fire regionale forsknings- og utviklingssentre. Camfil Farr spesialiserer seg på løsninger for luftrensingssystemer, og administrerende direktør Aksel Smith har strategien klar foran årets VVS- dager.
– Vi stiller i år med vårt nye Road Show, ”Camfil Farr`s rullende laboratorium”, noe som gir oss mulighet for å teste og demonstrere Eurovent energiklassifisering av luftfilter. Dette er nytt i år og sammen med en ny standard EN-779:2012, er dette en god grunn til å besøke vår utstilling.
Hovedfokuset for vår del legges på helse og energi, med filterserie Hi-Flo XLT og City-Flo XL, men instrumenter (Dwyer og Swema) og andre Camfil produkter blir også presentert i løpet av messen, sier Aksel Smith til VVS aktuelt.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle