Navneskifte hos Ostnor Norge

 
Navneskifte hos Ostnor Norge
Beslutningen om navnskifte fra Ostnor Norge AS til FM Mattsson Mora Group Norge AS ble besluttet på en ekstraordinær generalforsamling den 18 november 2015. Det nye navnet FM Mattsson Mora Group Norge AS er nå godkjent og registrert i Brønnøysundregistrene.

Konsernet FM Mattsson Mora Group er en svensk produsent som ble startet av Frost Matts Mattsson for 150 år siden i det lille tettstedet Östnor nær byen Mora i Dalarna. I 1927 startet en av hans to sønner en konkurrerende virksomhet, Mora Armatur. Etter å ha vært konkurrenter side om side i 75 år ble FM Mattsson og Mora Armatur slått sammen i 2003 og konsernet Ostnor ble dannet. I 2014 ble danske Damixa kjøpt opp av Ostnor.

I dag er FM Mattsson Mora Group en ledende produsent av armaturer i Norden. Firmaet er posisjonert for å styrke sin markedsposisjon i Sverige, øke markedsandelene i de øvrige nordiske land samt etablere seg som en nisjeaktør på utvalgte markeder utenfor Norden. Konsernet sin ambisjon er å være aktiv i den strukturelle endringen i bransjen.
For ytterlige informasjon kontakt: Geir Tangen Nerhus, Adm. direktør FM Mattsson Mora Group Norge AS, mobil tlf 915 13 998
Ostnor utvikler, produserer og leverer sanitetsarmaturer samt nærliggende konsepter, tjenester og service. Den røde tråden i virksomheten er ledende teknologi, høy kvalitet, attraktiv design og miljøvennlighet. Markedsføringen skjer via de sterke og veletablerte produktvaremerkene Mora Armatur og FM Mattsson.  Styrken i disse varemerkene er en av Ostnors mest verdifulle ressurser meldes det i en pressemelding.

Ostnor omsetter for over SEK 1 milliard og har cirka 550 helårsansatte. Virksomheten er lagt til Mora i Sverige, der også hovedkontoret finnes.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår