Ny rammeavtale mellom Niprox og Caverion

 
Ny rammeavtale mellom Niprox og CaverionBildet, f.v.: Roy Olav Austbø fra Niprox, Marta Jensdottir og John Aabø fra Caverion
Niprox Technology og Caverion Norge fortsetter samarbeidet, og har nå inngått en ny rammeavtale.

Caverion Norge hadde i 2008 et ønske om å se på ulike systemer for vannbehandling i varme- og kjølesystemer i bygg. Målsettingen var å få se på ulike alternativer med tanke på ytelse og driftssikkerhet.

SINTEF fikk i 2008 i oppdrag av Caverion (den gang YIT Building Systems) å vurdere ulike vannbehandlingssystemer i forhold til kvalitet og ytelse. Konklusjonen var at Niprox skilte seg ut som det beste alternativet. Som et resultat av dette arbeidet ble det i 2009 inngått en rammeavtale mellom Niprox og Caverion.

- Niprox har i årene etter avtaleinngåelsen vært veldig fornøyd med samarbeidet og vi har levert mange vannbehandlingsanlegg til Caverion-prosjekter, skriver Niprox Technology i en pressemelding.

I november 2021 ble Niprox og Caverion enige om å videreføre det gode samarbeidet og ny rammeavtale ble signert av partene. 

- Niprox Technology takker Caverion Norge for tilliten og vi ser frem til mange nye og spennende prosjekter sammen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår