Nyansatte i TROX Auranor

 
Nyansatte i TROX AuranorBildet: Rolf-Erik Tjelmeland (t.v.) og Roy Inge Håkonsen.
TROX Auranor øker sin stab. og ansetter produktutvikler og key account manager

Rolf-Erik Tjelmeland er ansatt som produktutvikler. Han vil gjennom sin posisjon ha ansvar for byggautomasjonsprodukter og ha tilholdssted ved vårt hovedkontor på Brandbu. Tjelmeland vil tiltre sin posisjon 2. mai. Tjelmeland er 27 år, og bor på Gjøvik. Han har bakgrunn fra elektro/automasjon.

Roy Inge Håkonsen er ansatt som key account manager i region Øst, med lokalisering på vårt avdelingskontor i Oslo. Han vil tiltre stillingen 18.mai. Håkonsen er 44 år og bor på Skedsmokorset. Han har jobbet med industrielt salg og produktansvar siden 2001, og kommer fra stilling som salgssjef i Norsk Stål. 

Gjennom mer enn 40 år har TROX Auranor Norge AS drevet produktutvikling, produksjon og salg av luftfordelingsutstyr i Norge. Optimalt inneklima, enkel montasje, nøyaktig innregulering, effektiv produksjon og høy kompetanse har vært fokusområder i vår utvikling i alle år. Dette har gjort oss til en ledende produsent og leverandør av luftforedlingsutstyr i Norge. All produksjon skjer ved vår fabrikk på Brandbu på Hadeland, og vi har i dag 150 ansatte.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår