Panasonic ansetter ny nordensjef

 
Panasonic ansetter ny nordensjefBildet: Thibaut Marsol
Thibaut Marsol er utnevnt til ny leder for Panasonic Norden. Selskapet justerer samtidig kursen, og gir varme- og kjøleløsninger en større rolle i organisasjonen for å sørge for å bli klimanøytrale innen 2050.

Thibaut Marsol startet i jobben som nordensjef i Panasonic 1. april. Han startet karrieren i Panasonic som markedssjef i Frankrike, man har de siste årene fungert som viseadministrerende direktør for Panasonic Heating & Cooling Solutions i Norden.

De siste årene har varme- og kjøleløsninger utgjort en stadig større andel av omsetningen til selskapet. For å legge til rette for framtidig vekst vil virksomheten i de nordiske landene drives av Heating & Cooling Solutions.

– Varme- og kjøleløsninger står for en stadig større andel av omsetningen vår. Derfor er det naturlig at Heating & Cooling Solutions får mer oppmerksomhet i organisasjonen, både når det kommer til fokus, ledelse og styring, sier Marsol.

En annen grunn til det nye satsingsområdet er at Panasonic ønsker å sette inn et ekstra gir for å nå klimamålene sine. Selskapet har en global plan om å bli utslippsfrie innen 2030. 

– Varme- og kjøleløsninger er avgjørende for at vi skal nå klimamålet vi har satt oss. Dette er et viktig mål for Panasonic, og vi er sikre på at vi kan nå det ved å fokusere mer på varmepumper og klimaanlegg, avslutter Marsol.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår