PlastInject Watersystem AB på plass i Norge

 
PlastInject Watersystem AB på plass i NorgePer Jakob Bjerkelund, ny produktsjef i Norge for PlatInject Watersystem AB. (Foto: PlatInject Watersystem AB).
PlastInject Watersystem AB, et søsterselskap til PlastInject AB, vil fra 1.mai ha en egen produktsjef på plass i det norske markedet, Per Jacob Bjerkelund.

PlastInject Watersystem AB utvikler og markedsfører produkter for håndtering av overvann og regnvannsmagasiner. PlastInject AB har vært på markedet siden 1976, og er en av Sveriges ledende formstøpere. Omsetningen for PlastInject AB-gruppen, som har sin bedrift i Anderstorp, er ca. 200 millioner kroner. Det skriver selskapet i en pressemelding.

PlastInject Watersystem AB har en solid vekst på salg av sine produkter på det norske markedet, og vil fra 1. mai også ha egen produktsjef i Norge.

Salg skal fortsatt gå via Helnor as.

Per Jakob er 55 år og har solid erfaring etter snart 25 år i bransjen. Mange vil kjenne ham igjen fra hans tid hos Stavanger Rørhandel, Ahlsell, Heidenreich, og nå sist Helnor as.

Per Jakob starter 1. mai og er allerede i gang med sitt dyktige arbeid ute blant kundene.

- Vi gleder oss over å få Per Jakob inn i rollen som produktsjef i Norge, sier Bjørn Olsson, VD PlastInject Watersystem AB i meldingen.

              

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår