Ramirent inngår samarbeid med NRA

 
Ramirent inngår samarbeid med NRABildet: Key account Rune Martin Olsen i Ramirent og Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i NRA.
Ramirent og Norsk Rørallianse (NRA) har signert en treårig landsdekkende gjensidig avtale som omfatter alle eierbedriftene som er med i alliansen.

Den gjensidige nasjonale avtalen er den første i sitt slag som key account Rune Martin Olsen i Ramirent har fremforhandlet. Avtalen er gjensidig og tilbyr NRA sine eierbedrifter like betingelser på leie av utstyr fra Ramirent i hele landet. Samtidig gis NRA sine eierbedrifter tilgang til å jobbe på Ramirents installasjoner og moduler.

- Avtalen legger til rette for gode lokale relasjoner og knytter eierbedriftene i NRA og de lokale avdelingene til Ramirent sammen. Implementering av slike avtaler vil ta tid, men på sikt er jeg sikker på at dette vil føre til et positivt samarbeid for begge parter, sier Olsen i en pressemelding.

Denne gjensidige avtalen gir Ramirent mulighet til å styrke sin posisjon ytterligere innenfor det bransjesegmentet eierbedrifter til NRA representerer.
– Vi ønsker å knytte gode relasjoner til en allianse som har et bredt nasjonalt nedslagsfelt, understreker Olsen.

Norsk Rørallianse sine eierbedrifter sysselsetter om lag 2000 personer og er en betydelig aktør i Norge. – Dette er nytt for oss, og den første landsdekkende avtalen vi har gjort på produkter ut over VVS leverandører og grossister, forteller Line Ekroll Dyb, administrerende direktør i NRA.
– Samarbeidet viser at vi er en aktør som kan ta landsdekkende oppdrag, sier Dyb.
– Det er tøff konkurranse i vår bransje og stort press på marginene. Vi er derfor opptatt av å ha en effektiv organisering, og at vi har samarbeidsavtaler som kan gi oss flere oppdrag.

Det var Telerør, NRA sin eierbedrift i Porsgrunn, som først tok initiativet til en nasjonal avtale.
– De hadde jobbet med Ramirent lenge, og følte at dette kunne gi synergier til resten av organisasjonen. Det tar selvsagt tid å implementere en så omfattende avtale til alle medlemsbedriftene i NRA, men vi er godt i gang. Foreløpig har det gått veldig bra, og tilbakemeldingene er positive, sier Ekroll Dyb.

Et av de første prosjektene som NRA involveres i, er den nye E6 i Hedmark som skal stå ferdig i 2020, hvor Ramirent er tungt inne.
 

Norsk Rørallianse består av følgende bedrifter:

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår