Bravida Sverige sparker divisjonssjef

 
Bravida Sverige sparker divisjonssjefIllustrasjonsbilde. Foto: Bravida
SVERIGE: Bravidas egen undersøkelse viser at ansvarlig divisjonsleder har vist unnlatelse av å handle i saken vedrørende fakturasvindel. Sjefen for Divisjon Sør blir nå avskjediget fra Bravida Sverige AB.

– På grunn av det som skjedde har jeg kommet til at Divisjon Sør trenger en ny ledelse. Jeg har derfor bedt Anders Ahlquist, leder for Divisjon Sør, om å forlate Bravida, sier Mattias Johansson, konsernsjef i Bravida Sverige AB. 

LES OGSÅ: Bravida Sverige AB politianmeldes for overfakturering

Bravidas egen undersøkelse viser at to rammeavtalekunder i offentlig sektor med vilje ble overfakturert av Bravidas lokalavdeling Malmö El Service. Forholdet er meldt til politiet og ansvarlig leder er tatt ut av tjeneste. I tillegg viste undersøkelsen at en av de berørte kundene, Region Skåne, ble behandlet på en uakseptabel måte. Ansvarlig divisjonsleder har dermed vist manglende håndtering av saken, mener Bravida Sverige. 

Lars Täuber, leder for Divisjon Mitt, blir, i tillegg til sitt nåværende oppdrag, ny fungerende leder for Divisjon Sør.

KILDE: byggvarlden.se

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår