Resideo gjeninnfører Braukmann

 
Resideo gjeninnfører BraukmannBildet: Med endring i merkevarebygging og nytt navn, vil produktemballasjen også endres. De vil ha samme dimensjoner som før men designet med en moderne, mer miljøvennlig stil i nøytrale farger.
Resideo gjeninnfører Braukmann som produktnavn i sin portefølje av velkjente vannprodukter.

- Siden vår spin-off fra Honeywell i 2018, har Resideo fokusert på å operere effektivt som et uavhengig, børsnotert selskap. Som en del av denne prosessen gjør vi en rekke viktige endringer: Fremover vil noen av våre eksisterende vannprodukter bli merket på nytt med Resideo og vil bli introdusert på nytt med Braukmann som produktnavn, skriver Resideo i en pressemelding.

- Med endring i merkevarebygging og nytt navn, vil produktemballasjen også endres. De vil ha samme dimensjoner som før, men designet med en moderne, mer miljøvennlig stil i nøytrale farger. For å hjelpe deg med å identifisere produktene med den nye merkevaren har vi tatt med et eksempel på den nye emballasjen nedenfor.

- Det er ingen fysiske produktforskjeller eller endringer i referanse / delenummer. Resideo Braukmann reservedeler er fullt kompatible og bør brukes til å reparere tilsvarende eksisterende produkter. Disse endringene gjenspeiler selskapets pågående reise for å bygge Resideo-merkevaren, og vi planlegger å gjøre ytterligere forbedringer i hele vår produktfamilie og tilhørende merkevarebygging de kommende månedene, skriver Resideo avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår