Systemair lanserer ny Topvex

 
Systemair lanserer ny TopvexBildet: Nye Topvex fra Systemair
Nye Topvex er utstyrt med en svært energigjerrig aggregatkapsling og det siste innen varmeveksler- og vifteteknologi.

- Nye Topvex er en helt ny aggregatserie, med et bunnsolid arvemateriale fra vår svenskproduserte markedsleder innen kompaktaggregatsegmentet. Nye Topvex er standardisert for kort leveringstid, men med innebygget fleksibilitet i både kapasitet, bestykning og oppbygging. På den måten legger vi til rette for en optimalisering av aggregatet iht. faktiske behov, skriver Systemair i en pressemelding.  

De nye Topvex-aggregatene er designet og formgitt for et langt og energieffektivt liv i skandinavisk bygningsmasse, og er velegnet for både nybygg og rehab-prosjekter. Alle de gode egenskapene til det opprinnelige Topvex-aggregatet er videreført til den nye aggregatplattformen, som også byr på innovative, smarte løsninger for en smidig aggregatleveranse og energieffektiv drift.

Et energieffektivt aggregat fordrer imidlertid også riktig dimensjonering, riktig utrustning, riktig montasje, riktig konfigurering og riktig regulering av luftbehandlingsprosessen. Et av målene med nye Topvex er å forenkle og effektivisere arbeidsprosessene i alle ledd, for å sikre et best mulig sluttresultat.

- Nye Topvex lanseres i første omgang med høyeffektiv motstrømsveksler. Denne kommer i to utførelser – toppanslutning og sideanslutning – og fem størrelser med kapasiteter fra 1500 til 5000 m3/h (avhengig av tilbehør og eksterntrykk). Nye Topvex med roterende gjenvinner lanseres i første kvartal neste år. Inntil da holder vår nåværende markedsleder stand - fremdeles det beste alternativet for mange prosjekter, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Informasjonsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=lK8y5B5Gzoo&t=10s

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår