TECE med betjeningsplate i eksklusivt materieale

 
TECE med betjeningsplate i eksklusivt materiealeBildet: Det prisbelønte materialet FENIX NTM, som består av papir impregnert med herdeplast og behandlet med neste generasjons akrylharpiks. Materialet motstår riper og fingeravtrykk, og forhindrer støv og vann i å trenge inn.
Nå lanseres årets betjeningsplate TECEvelvet i prisbelønt materiale, FENIX NTM, designet av Konstantin Grcic.

- Årets betjeningsplate fra TECE – designet av Konstantin Grcic – er fløyelsaktig, moderne, stilren og enkel å vedlikeholde. På TECEvelvet er det ingen fingeravtrykk som fester seg, og overflaten sprer lyset og gir et matt inntrykk. Hemmeligheten ligger i det prisbelønte materialet FENIX NTM, skriver TECE i en pressemelding.

- Å designe ting som er viktige og en del av vårt daglige liv, der de ikke forstyrrer underbevisstheten, var det som gjorde det ekstra attraktivt å kunne designe TECEvelvet, sier den prisbelønte designeren Konstantin Grcic. 

TECEvelvet kan monteres helt innfelt, som betyr at den smelter visuelt inn i veggen*. Dette blir ekstra effektivt når den installeres i et veggpanel i samme farge og materiale som selve betjeningsplaten. TECEvelvet er tilgjengelig i seks moderne nyanser: Bianco Kos/Hvit, Beige Arizona/Greige, Castoro Ottawa/ Brun Beige, Grigio Londra/Anthracite, Grigio Efeso/Stone Grey og Nero Ingo/Svart. Overflaten er fløyelsaktig og matt.

Det prisbelønte materialet FENIX NTM, som består av papir impregnert med herdeplast og behandlet med neste generasjons akrylharpiks. Materialet motstår riper og fingeravtrykk, og forhindrer støv og vann i å trenge inn. Under et mikroskop ser overflaten ut som et kupert landskap og strukturen gjør at lyset sprer seg, i stedet for å reflekteres, noe som gir TECEvelvet sitt matte utseende. Det slitesterke materialet brukes ofte på kontor- og butikkinteriør og i eksklusivt kjøkkendesign. Betjeningsplaten TECEfilo-Velvet er tilgjengelig for urinaler og er sensorkontrollert, og har det samme smarte overflatemateriale som TECEvelvet. 

Parallelt med lanseringen av TECEvelvet, slipper TECE tre nye farger og tre nye materialer den populære TECEloop-serien. 
- For 15 år siden utviklet TECE den første varianten av betjeningsplaten TECEloop. Det minimalistiske og tidløse designet er fortsatt det samme, med de to sirkulære trykknappene. Vi kompletterer nå de tidligere materialene glass og skifer, med ekte marmor, betong og eik. Samtidig gjør vi betjeningsplaten slankere, sier Geir Høivik Skjelseth, produktsjef i TECE i Norge. 

De nye og moderne fargene til TECEloop er kveldsblå, lys beige og titan. Betjeningsplaten kan kombineres i hundrevis av kombinasjoner av farger og materiale, perfekt for å matche innredningen på moderne bad. TECEloop kan installeres konvensjonelt eller innfelt i veggen*, og som alle TECEs betjeningsplater, kan fronten enkelt byttes ut for å skape et nytt uttrykk på badet. 

TECEvelvet og nye TECEloop lanseres i Norge i april og kan bestilles via TECE-forhandlere eller direkte fra VVS-installatøren. 

*Ramme for innfelt installasjon kan bestilles som ekstrautstyr (gjelder ikke med Sealingbag). 

Om TECE Group:
TECE Group er et konsern som ble grunnlagt i Tyskland i 1987. I dag inkluderes 27 europeiske datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 39 land. Virksomheten har fem fabrikker og er fokusert på innebygde sisterner, installasjonsvegger, gulvvarme, avløps- og tappevannssystemer for VVS-bransjen. Konsernet har totalt 1600 medarbeidere og omsatte for 265 millioner euro i 2019. Hovedkontoret ligger i Emsdetten, Tyskland. TECE har hatt kontorer i Norge siden 2010.
 

Bildene under: TECEvelvet og TECEfilo-Velvet for urinaler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår