Teknisk handel etablert som nytt bransjefellesskap i Virke

 
Teknisk handel etablert som nytt bransjefellesskap i VirkeRune Flengsrud, styreleder Virke teknisk handel.
- Virke ønsker bransjefelleskapet for den norske VA/VVS-bransjen velkommen til Virke, under navnet Virke teknisk handel.

– Dette er en viktig brikke i Virkes satsning på bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen som gir oss enda mer tyngde og gjennomslagskraft på de sakene som er viktige for medlemmene våre, sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen, i en pressemelding

Etter at Norske Rørgrossisters Forening sin database ble overført til Norsk Byggtjeneste har det vært jobbet med en løsning for å flytte bransjens fellesskapsarena inn i Virke.

– Vi er veldig glade for at dette nå endelig er på plass. Vi ser frem til å jobbe sammen med Virke på de sakene som er viktige for bransjen både i dag, men også i årene som kommer, sier styreleder i det nyetablerte bransjefellesskapet, Rune Flengsrud, som til daglig er administrerende direktør i Ahlsell

Står sterkere sammen
I tillegg til det nyetablerte Virke teknisk handel, forvalter Virke bransjefellesskapet for byggevarehandelen. Elektrogrossistene har også en samhandlingsarena i Virke.

– At hele handelsleddet for byggenæringen er samlet i Virke vil ha en positiv effekt og gi gode synergier. Vi støter på mange av de samme utfordringen på tvers av de tekniske disiplinene og da kan det av og til være fornuftig å stikkehodene sammen, fortsetter Flengsrud.

Det nyetablerte bransjefelleskapet skal være en arena for utvikling og felles innsats på de områdene som er viktig for ikke bare grossistene, men hele verdikjeden.

-Digitalisering, standardisering og bærekraft er nøkkelord for fremtidens arbeidsliv. Vi ser frem til å jobbe tett sammen med bransjen på disse viktige områdene, sier Horneland Kristensen.


 Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør Virke.

Inviterer til flere medlemmer
Det er i første omgang Ahlsell, Brødrene Dahl, Onninen og Heidenreich som er medlemmer i bransjefellesskapet, men det åpnes for bredere deltakelse

- Vi har et ønske og en ambisjon om å kunne åpne for bredere deltakelse enn de som i dag er medlemmer. Gjennom felles innsats og en mer koordinert verdikjede kan vi bidra til både høyere effektivitet og bedre løsninger for å imøtekomme morgendagens krav, sier Flengsrud.

Styret i det nyetablerte bransjefelleskapet består av Bjørn Moen (Heidenreich), Jørn-Are Bergh (Onninen), Asbjørn Vennebo (Brødrene Dahl) og Rune Flengsrud (Ahlsell).

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår