VA og VVS produsentene satser på Bygg Reis Deg 2021

 
VA og VVS produsentene satser på Bygg Reis Deg 2021Daglig leder, Bjarne Haugland i VA og VVS Produsentene
VA og VVS Produsentene (VVP) vil delta med en stor paviljong på Bygg Reis Deg messen 20-23 oktober.

- Vi i Bygg Reis Deg jobber med kontinuerlig utvikling av Bygg Reis Deg messen, som arrangeres annethvert år. I år har vi møtt på ekstra utfordringer som følge av den pågående pandemien, men håper og tror at høsten blir bra og at vi igjen kan samle mange tusen mennesker fra byggenæringen. I den anledning er det ekstra gledelig at en bransjeorganisasjon som VA og VVS produsentene vil være med på laget og satser på oss, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg. 

- De representerer en viktig varekategori og vil sammen med Rørentreprenørene Norge og andre utstillere fra samme bransje sørge for å dele nyttig kunnskap om alt som har med vann å gjøre. 

VA og VVS produsentene består av mer enn 50 medlemmer som omsatte for over 9.milliarder i 2020. De vil ha en stor paviljong i hall B og vil sørge for at vi får et bredt utvalg av utstillere innen baderoms løsninger og infrastruktur for vannforsyning. 

- Vi har valgt å satse på en felles paviljong på Bygg Reis Deg 2021, fordi det gir en unik anledning til å presentere kvalitetsprodukter og løsninger for et større antall forhandlere og privatpersoner på en og samme arena sier daglig leder, Bjarne Haugland i VA og VVS produsentene (VVP)

- VVP-paviljongen vil inneholde et bredt spekter med kvalitetsprodukter som kjennetegnes av at de er godkjent for bruk i Norske byggverk. Et bredt utvalg av produkter som blant annet omfatter baderoms innredninger, kraner, dusjsystemer, toaletter både med og uten dusj, radiatorer, ulike rørsystemer for gulvvarme, rør i rør, avløpssystem og tidsriktige styringssystem som samlet sikrer både velvære og god økonomi for brukerne. Vi gleder oss til å møte både forhandlere og private kunder igjen og ønsker å bidra til utvikling av den største felles møteplassen for byggenæringen. Vi ser frem til å samarbeide med administrasjonen i Bygg Reis Deg om å fremme vårt fagområde avslutter Haugland. 

Bygg Reis Deg arrangeres i år for 29.gang den 20-23 oktober på Norges Varemesse. Pr i dag er det 12 medlemmer som har meldt seg på fellesstanden. De tolv bedriftene er; Armaturjonsson, FM Mattsson, Mora Group, Grohe, Linn Bad, LK Systems, Lyngson, Optima Bad, Pipelife Norge, Roth Norge, Scala Bad, Uponor og Villeroy & Boch Norge.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår