ZAPTEC og Futurehome samarbeider

 
ZAPTEC og Futurehome samarbeider
To nyskapende vekstbedrifter i Stavangerregionen, ZAPTEC og Futurehome, inngår samarbeide.

Smarthusløsningen fra Futurehome og ladeløsningen fra ZAPTEC er nå å finne i en rekke norske boliger og borettslag.

- Dette er en merkedag for vekst. Vi har valgt å inngå samarbeid med en markedsledende elbilladeprodusent i Norge.  I Futurehome-portalen Playground finner man nå ZAPTEC som en av flere tjenester som gjør hverdagen til våre kunder enklere, sier Erik Stokkeland, administrerende direktør i Futurehome i en pressemelding.

ZAPTEC og Futurehome er begge vekstbedrifter som er drevet frem som kompetansevirksomheter. Bedriftene startet da oljekrisen kom til Stavanger og ble markedsledende på hvert sitt område, ZAPTEC på elbillading, og Futurehome på smarthusløsninger.

Tjenesten gir mulighet for å knytte sammen ditt smarte hjem, med din smarte lading. Begge parter legger stor vekt på at dette er starten på et bærekraftig samarbeid, der nye funksjoner vil lanseres fortløpende.

Husholdninger som vil kombinere smarte og bærekraftige valg skal få hjelp av oss til å gjøre det enkelt, forteller Stokkeland. Futurehome har etablert en egen portal for tjenester fra partnere inne i Futurehome App.

- Et samarbeid med Futurehome betyr nye spennende, løsninger for våre kunder i Norge, men ikke minst et spennende springbrett mot utlandet for felles vekst i nye markeder. Laderne har en kraftfull kapasitet på 22kW, som gir opptil 10 ganger raskere lading enn ved vanlig stikkontakt. De er tilkoblet internett og kommuniserer med skytjenesten ZAPTEC Portal for smartere og billigere lading, sier Anders Thingbø, CEO i ZAPTEC.

ZAPTEC er en teknologibedrift som på kort tid har blitt markedsledende ledende på smarte ladesystemer for elbiler. ZAPTEC har sterke internasjonale vekstambisjoner og er allerede i en rekke land i Europa. ZAPTEC har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å lage brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses brukerens behov – også i fremtiden. Laderene produseres lokalt på Tau i Rogaland. ZAPTEC har hovedkontor i Stavanger og kontorer i Oslo og Stockholm.

Futurehome er det raskest voksende smarthusselskapet i Norge, og har gjennom Telias eierskap blitt markedsledende på smarthusløsninger for kollektive løsninger. Futurehome differensierer seg ved å la kundene koble sitt smarte hjem opp mot tjenesteaktører innen energi og alarm, som er den del av tjenesteportalen Playground i Futurehome app’en. Futurehome digitaliserer hjem ved å knytte sammen smarte enheter og lar brukere styre, automatisere og overvåke hjemme fra en enkelt app. Tjenesten har idag mer enn 30.000 aktive brukere. Futurehome har kontor i Stavanger og Oslo.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår