BD dropper Thermia og CTC

 
BD dropper Thermia og CTCIllustrasjonsbilde: Thermia varmepumper blir ikke lenger å å finne i BDs lagerbeholdning
Brødrene Dahl vil ikke lenger lagerføre varmepumper fra Thermia og CTC

— Brødrene Dahl har i lengre tid jobbet med å optimalisere produkt og leverandør porteføljen. Varmepumpe sortimentet er i den sammenheng grundig evaluert. Etter en lengre prosess der vi har vurdert kundebehov, kvalitet, pris, og ettermarkedstjenester har vi besluttet at vi ikke lengre skal lagerføre varmepumper fra Thermia og CTC. Det innebærer i praksis at Thermia produktene vil bli fjernet fra våre lagre så snart det er praktisk mulig, og at varmepumpene fra CTC vil bli solgt ut og ikke erstattet, skriver Brødrene Dahl i en pressemelding.

— Brødrene Dahl har samtidig valgt Vaillant og Bosch som samarbeidspartnere i det norske markedet. Vi vil jobbe videre for å fremme deres produkter å være et samlende punkt for faglig dyktige bedrifter og rørleggere innen varmesegmentet, skriver Brødrene Dahl avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår