TROX Auranor hedret for sitt næringsmot

 
TROX Auranor hedret for sitt næringsmotBildet: Fra venstre: administrerende direktør Peter Sønderskov, produksjonssjef Tormod Grindstad og administrasjonssekretær Torunn Lismoen, TROX Auranor
I dag, fredag 20. november, mottok TROX Auranor årets næringspris; «Næringsmot 2020». Administrerende direktør Peter Sønderskov mottok prisen på bedriftens vegne i Hadeland kultursal.

- Det er med stor stolthet og ydmykhet at vi mottar prisen på vegne av bedriften og våre mange ansatte. Jeg kan garantere at vi er en bedrift som får det beste ut av å bo, leve og produsere på Hadeland, sa Sønderskov.

«Næringsmot» deles ut av Hadelandshagen i samarbeid med Regionrådet for Hadeland. Hensikten med prisen er å fremme nettopp næringsmot på Hadeland.

Juryens begrunnelse var blant annet:

Vinneren har vist stort mot ved stadig å investere i egen virksomhet - med det resultat at de i dag er en av Hadelands største arbeidsplasser. De mange ansatte i selskapet anses å være svært dyktige innen sitt felt. Vinneren er et ledende eksempel på kvalitet og leveringseffektivitet. De er også en spesielt god ambassadør for Hadeland.

Vinneren er et eksepsjonelt godt eksempel på forretningsmot. Forretningsmot handler om å ha et klart mål og tørre å investere, og dette selskapet statuerer et eksempel på hva som er mulig hvis du har mot.

Årets vinner av Næringsmot på Hadeland oppfyller alle tre kriteriene i prisens vedtekter:

• Vinneren er veldig godt forankret lokalt, samtidig som de også er en nasjonal og internasjonal aktør.

• Vinneren bidrar til en positiv og modig forretningskultur ved kontinuerlig å investere i egen drift og utvikling. Den siste investeringen er imponerende, med over 300 millioner norske kroner investert i en helt ny fabrikk. I en tid da det er normalt å ta industriproduksjon ut av landet til lavkostland, velger årets vinner å investere i en ny fabrikk her på Hadeland. På denne måten bidrar selskapet til å styrke sysselsettingen i vår region, og ivaretar samtidig dyktige medarbeidere og viktig spisskompetanse.

• Vinneren er en veldig god arbeidsplass, og har for tiden 170 faste ansatte.
Det beste kvalitetsstemplet fra egne kompetanseområder; fra den faktiske kompetansen selskapet besitter. Selskapet blir ganske enkelt sett på som et av landets absolutt beste innen sitt felt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår