- Blir aldri lei av å snakke fag

 
- Blir aldri lei av å snakke fagIllustrasjonsbilde. Foto: BORA
BYGG REIS DEG 2021: - Vi gleder oss enormt til å møte nye og gamle BORA-fans på messen, sier Anne Hamar, markedssjef i Morten Ingebretsen AS.

- Å få lov å vise frem de innovative produktene våre «live» er et høydepunkt for oss som jobber med BORA og KWC, sier Hamar.

Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg utstillere, om hvilke forventninger de har til messa, og hvilke produkter de kommer til å fronte denne gang.

- Vi blir aldri lei av å se hvilken entusiasme produktene skaper, og heller aldri lei av å snakke «fag» med kjente og nye kunder. På BORA-standen skal vi først og fremst presentere noen spennende nyheter. BORA X BO er en multifunksjonsovn med wow-faktor. Vi kommer også til å demonstrere BORA S Pure, en «mini»-BORA benkeventilator, sier Hamar videre.

- En kjøkkenarmatur-nyhet fra sveitsiske KWC skal også være med, nemlig KWC Kio. Gjennom messedagene vil vi dessuten ha med oss Bocuse d’or vinner Ørjan Johannessen og hans manager Odd Ivar Solvold til å lage mat på BORA-systemene, sier Anne Hamar avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår