Årets vaskeromsnyheter fra Vedum

 
Årets vaskeromsnyheter fra VedumBildet: I det nye Vedum-miljøet møter den glatte Maja-døren i linbeige en praktisk oppbevaringsvegg med Molly-døren i hvitpigmentert eik - sammen skaper de en rolig, moderne og naturlig følelse.
PRODUKTNYHET: Svenske Vedum lanserer nå årets vaskeromsnyheter. Her møter den populære Maja-døren i linbeige en smart funksjonsvegg med Molly-døren i hvitpigmentert eik.

Miljøet er fylt med praktiske løsninger der ulike materialvalg og farger bidrar til å skape en dynamisk og harmonisk vaskeromsdrøm.

Vaskerommet er et rom som vekker doble følelser. På den ene siden er man takknemlig for at det finnes, og på den andre siden finnes det hyggeligere ting å gjøre enn klesvask og klespleie. Men er det ikke slik at hverdagens gjøremål også blir hyggeligere hvis man kan være i et praktisk og vakkert miljø?

Praktiske løsninger på få kvadratmeter

Når den svenske familiebedriften Vedum Kök & Bad presenterer årets vaskeromsnyhet, går form og funksjon hånd i hånd. I det nye miljøet møter den glatte Maja-døren i linbeige en praktisk oppbevaringsvegg med Molly-døren i hvitpigmentert eik - sammen skaper de en rolig, moderne og naturlig følelse. Vaskerommet er designet for å gi det beste av funksjon og design på liten plass.

– Vårt nye vaskerom er ergonomisk, funksjonelt og harmonisk. Flere smarte løsninger, som trådhyllen under vaskemaskinen til å plassere skittentøyskurven på, gjør hverdagen litt enklere. I tillegg er miljøet veldig luftig, til tross for den begrensede plassen. Det er viktig å kunne vise kundene våre at det er mulig å skape vakre og praktiske løsninger selv på få kvadratmeter, sier Jenny Andersson, designsjef hos Vedum Kök & Bad.

Skap dynamikk ved å blande materialer

Materialblandingen i vaskerommet bidrar til en fin dynamikk. Linbeige og hvitpigmentert eik mot en lys laminatplate og mørkebrune vegger skaper en velbalansert kontrast. Det vakre terazzogulvet er en myk overgang som holder fargeskalaen sammen - og gulvet er perfekt i vaskerommet fordi det er lett å rengjøre og tåler vann.

Ergonomi, funksjonalitet og estetikk har vært de styrende prinsippene i utformingen av det nye miljøet, noe som er tydelig både i detaljene og i den overordnede designen. Den smarte oppbevaringsveggen i tre er et tydelig bevis på dette - her er det god plass til alle de nødvendige tingene i hjemmet, som støvsugere, vaskemidler og andre ting du trenger til rengjøringen.

Jenny Andersson, designsjef hos Vedum Kök & Bad, har tre smarte tips til alle som ønsker å innrede et vakkert og praktisk vaskerom:

1. Maksimer lagringsplassen

Bruk så mye plass som mulig til smart oppbevaring. Legg skuffer under garderobeskapene for å maksimere oppbevaringen.

2. Ergonomiske løsninger

Sørg for at arbeidsflater og maskiner er plassert i en behagelig høyde. Hvis det er ergonomisk å vaske, blir det både morsommere og enklere.

3. Blanding av materialvalg

Skap et harmonisk, dynamisk og estetisk tiltalende vaskerom ved å blande ulike materialer som tre, stein og farger.

I løpet av året presenterer Vedum Kök & Bad flere nyheter for alle rom og anledninger i hjemmet. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår