Pipelife samler bransjen i ny VA-podkast

 
Pipelife samler bransjen i ny VA-podkastBildet: Evelina Koltsova (Asplan Viak) og Brage Stenberg Johnsen (Pipelife Norge)
I podkasten "I bunn og grunn" inviteres eksperter og profiler fra VA-bransjen til å prate om dagsaktuelle temaer og snakkiser.

For at folk skal velge å lytte til I bunn og grunn i en jungel av underholdning og innhold, sitter humoren og snippen løst. Med et omreisende og ambulerende podkaststudio oppsøker Brage og kollegene i Pipelife Norge folk som brenner for VA-faget og lar de snakke uformelt om seg selv og bransjen.

Miksen mellom fag og underholdning gjør at lytteren både metter appetitten på å holde seg oppdatert og underholdt.

— VA-bransjen er spennende, og ikke minst stappfull av eksperter og ildsjeler som har mye interessant på hjertet. Jeg synes det er viktig at bransjen får et utstillingsvindu, uten at podkasten skal være en salgsplattform for hverken Pipelife eller gjestene, sier kommunikasjonssjef Brage Stenberg Johnsen i Pipelife Norge.

For Brage og teamet i Pipelife har det vært viktig å la folk og fag skinne.

— Mange selskaper som starter podkast behandler det som en salgs- og reklamekanal. Vi har i stedet vært opptatt av å løfte frem forskjellige stemmer fra hele bransjen og bli kjent med menneskene.

Fagpraten kommer av seg selv.

— Vi snakker om temaer vi vet at bransjen brenner for – og så håndplukker vi spennende gjester som har mye interessant å melde og snakker om viktige saker på en folkelig og hverdagslig måte. Det blir en og annen brannfakkel, og en god del skråblikk på små og store ting som skjer i bransjen vår, forklarer han.

Selv om fagprat og bransjenytt gjennomsyrer episodene, lover altså programlederen god stemning, humør og humor.

null

Bildet: Programleder Brage Stenberg Johnsen med sitt pop-up studio hos Sjur Tveite i Norsk senter for vanninfrastruktur i Ås. Foto:Pipelife Norge

Gjestene fra de fem første episodene av I bunn og grunn:

Marion Engesvold – Rambøll Vann

Kunstig intelligens i vannrør, hvordan lykkes på LinkedIn, betalingsviljen for VA-infrastruktur og hvordan det er å være kvinnelig leder i VA-bransjen.

Arnhild Dordi Gjønnes – NHO

Nå skal miljø vektes 30 % i offentlige anbud – hva betyr det egentlig i praksis for deg? Arnhild Dordi Gjønnes har kontroll på lovverket.

Evelina Koltsova – Asplan Viak

Evelina fra Ukraina er forelsket i VA og Norge – brenner for infrastruktur, rekruttering av unge til faget og bevaring av miljøet.

Sjur Tveite – Norsk senter for vanninfrastruktur

Snart åpner "Vannbransjens sandkasse" i Ås. Men hvordan i all verden skal bransjen utnytte dette flotte senteret?

Tomas Bøhler Torsen – Structor Vann

Hvordan overvinner vi overvannsutfordringene i et stadig tettere bybilde? Vi har pratet med en ekspert på løsninger for overvann, flom, vann- og avløpssystemer i urbane strøk.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår