Faluplast blir sølvpartner i Ingeborg-nettverket

 
Faluplast blir sølvpartner i Ingeborg-nettverketBildet: Eli H. Heyerdahl Eide, grunnlegger og leder av Ingeborg-nettverket ønsker Bjørn-Morten Bordvig og Faluplast velkommen som sølvpartner i nettverket.
- Stadig nye bedrifter tilknyttet rørbransjen ser nytten av å jobbe sammen. Vi gleder oss over at Faluplast nå blir sølvpartner i Ingeborg-nettverket!

Det sier Eli H. Heyerdahl Eide, grunnlegger og leder av Ingeborg-nettverket.

- Faluplast er leverandøren som har alt vi trenger og løser de fleste problemer får jeg ofte høre. Det stemmer nok, for Faluplast-produkter tror jeg alle i bransjen kjenner til. Det er fint å se at de er blitt mer synlige i rørbransjen med sine friske farger og spesielt hyggelig at de ser potensialet, og mulighetene ved å være Ingeborg partner, sier Heyerdahl Eide

- For oss i Ingeborg-nettverket er nye partnere som å få en gave! Vi gleder oss til å bli bedre kjent og håper vi kan få til et godt samarbeid til det beste for begge parter, mener hun.

Kjenner bransjen og kundene

Bjørn-Morten Bordvig er en velkjent mann i rørbransjen. 1. september -23 begynte han i Faluplast Norge, før han tok over ansvaret i Norge en måned senere.

- Jeg er utdannet rørlegger med både mesterbrev og teknisk fagskole, så jeg kjenner bransjen og kundene godt. I bagasjen har jeg også en fortid som lærer på rørfag og jobb på opplæringskontoret i Drammen. Jeg har fulgt Ingeborg-nettverket lenge og ser utelukkende fordeler med at de har satt fokus på kvinner i bransjen. Det trenger vi veldig mye mer av, understreker Bordvig.

- Når jeg startet i bransjen var det kanskje noe tyngre arbeid, mens vi i dag har lettere produkter og større bredde i faget. Det er morsomt å se at interessen er økende for rørfag, spesielt blant damene.

Personlig har jeg aldri opplevd å ha kvinnelige kolleger som rørlegger. Det savnet jeg. Bredere mangfold er bra både med tanke på arbeidsmiljø, dialog og synspunkter. Kvinner er generelt flinkere til å se helheten, å se ting ferdig i detalj enn mange av sine mannlige kolleger, mener Bordvig.

Ingeborg-nettverket sett utenfra

- Det var sikkert ikke lett å starte opp nettverket. Eli H. Heyerdahl Eide er en foregangskvinne og har virkelig brøytet ny mark. Det arbeidet Ingeborg-nettverket gjør er superviktig! De har bidratt til at bransjen og næringen har åpnet opp, i dag synes alle det er fantastisk med bedre kjønnsbalanse, sier han.

- Hva sa svenskene da du tok initiativet til at Faluplast skulle bli partner med Ingeborg-nettverket?

- De likte ideen godt. Jeg fortalt hva Ingeborg-nettverket står for og hvor viktig det er at vi støtter opp om arbeidet de gjør. Alt Ingeborg-nettverket står for, innsatsen de legger ned for mangfold og likestilling inspirerer. De er fremoverlente, utfordrer ledere og gjør det enkelt for kvinner å ta kontakt slik at de får et støtteapparat i en mannsdominert bransje, sier Bordvig.

- Faluplast har ambisjoner, ser lyst på fremtiden og gleder oss til å støtte det viktige arbeidet Ingeborg-nettverket gjør. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med nettverket og de andre partnerne, avslutter Bordvig.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår